www.dekorasyon.org sitesinin okurlarına ilk hediyesi dekoratif ayna. Bir okuyucumuz çekilecek kura ile şık dekoratif aynaya sahip olabilecek.

dekoratif ayna

dekoratif ayna

dekoratif ayna

Resimlerdeki şık dekoratif ayna modeline sahip olup duvarınızın bir bölümünde görmek istermisiniz. DEKORJİNAL DEKORATİF AYNA (www.dekorjinal.com.tr) firmasının Ayna04 nolu çiçek ve yapraklardan oluşan modeli bir okuyucumuzu bekliyor. Bunun için yapmanız gereken şey çok basit. Bir Facebook üyeliği ve dekorasyon.org sitesine üye olmanız.

Bu hediye çekilişine katılabilmek için ilk olarak Facebook grubumuza katılmanız gerekmekte. (Nasıl ekleyeceğinizi öğrenmek için tıklayın.) Daha sonra sitemize üye olmanız yeterli. (Üyelik anlatımı için tıklayın.) Blog ve site sahibi iseniz sitenizde duyurmanızı rica ederiz. Bu işlemleri bir kez yaptıktan sonra bundan sonra düzenlenecek olan hediye çekilişlerinede otomatik olarak katılacaksınız.

Hediye çekilişi 31/03/2010 tarihinde random.org üzerinden yapılacaktır. Hediyeyi kazanan okuyucumuza mail atılacak ve adresine hediyesinin gönderilmesi sağlanacaktır. Bu iki şartı sağlamayan okuyucumuza kesinlikle hediyesi yollanmayacak tekrar çekiliş yapılacaktır.

DEKORJİNAL DEKORATİF AYNA (www.dekorjinal.com.tr) dekoratif aynasının özellikleri:

  • 21 adet çiçek ve yaprak şekilli

  • Çiçek aynalar 7 cm-4.5 cm aralığında

  • Yaprak aynalar 8cm-4.5 cm

  • Aynalar arkasındaki çift taraflı bant ile yapıştırılır. İstenildiğinde sökülebilir.

  • Özel malzemeden üretildiğinden cam kadar kırılgan yapıya sahip değildir.

  • Üzerinde koruyucu bant vardır. Duvara yapıştırdıkran sonra çıkarılır.

http://www.dekorasyon.org/dekoratif-ayna-hediyesi.html

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski