Geçtiğimiz haftalarda twitter üzerinden katıldığım yarışmalardan biriydi,uzun zamandır kampanyalara katılacak vakit bulamıyordum.Neyseki rt yarışmaları var bende çocuğunlukla katılırım. ):
Bir mentionla mutlu oldum nedenmi çünkü hayatımın en değerlileri ebrar'ım ve çınar'ıma oyuncak kazanmıştım :) Hemde akıllı oyuncak bir harika el ve zeka becerilerini kullanarak yapacaklar ki hediyem dün gelmesine rağmen hala montajını yapamadık :)
Bende son halleriyle fotolarını aldım yapınca tekrar paylaşacağım :)
Önce firmamızdan biraz söz edelim isterseniz kimdir nedir?
Firmamız http://www.nivokido.com/TR

Hakkında

Hayal gücünü geliştiren, Düşündüren, Yaratıcılığı tetikleyen ve bir o kadar da Eğlendiren Oyun-Oyuncak-Kitapları bir arada bulabileceğiniz sıradışı bir mekan... 

Vee "Oyna, Beğen, Al" konseptli bir oyun alanı... Gelin, görün... Bırakın çocuklarınız oynasınlar, incelesinler, ne istediklerine deneyerek kendileri karar versinler :) 

Daha fazlası için http://www.nivokido.com/TR/kurumsal#hakkimizda TIK TIK :)


MECCANO MINI KUTU 

Kurgusal ve yaratıcı zekanın gelişimine büyük katkı sağlayan Yapı oyuncak markalarından Meccano artık küçük çocuklar için de üretiyor... Esnek plastik parçalar ile komik ve canlı renklerde arabalar inşa edebilir, modellerini dönüştürerek yeni hikayeler yaratabilirsin... Vidaları çocukların kullanımına uygun kolayca takılıp çıkartılabilir.

Bendeki son hali ise :) Tamamlanacak inşallah.
Kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum çocuklarım adına.
Sizde güncel kampanyalarından haberdar olmak isterseniz eğer,
FACEBOOK HESAPLARI: https://www.facebook.com/Nivokido
TWİTTER HESAPLARI: https://twitter.com/Nivokido
Daha yeni Daha eski