Haftanın yine son günü 2 gündür çok hastayım iş yerimden izin alıp dün gün boyu yattım.Bugün mecburen işe geldim.Bir kaç gündür gelen kargolarımın  içinde yine mükemmel bir firma ve ürünü vardı.
Şimdi firmamızadan kısaca bahsedelim dilerseniz.Firmamız
http://www.saltysardine.com/

“Saltysardine” sağlığınızı koruyan, akıllı kumaş teknolojisi uygulamaları ile 

güven ve konforunuzu sağlarken, metropol için “hayatı kolaylaştıran” ideal kıyafetleri “ sertifikası ile ” sunuyor…
SAĞLIĞINIZI KORUYAN “ EKO SERTİFİKALI MODA” SALTYSARDINE’DE! Sağlığınızı koruyan akıllı kumaşlar, sertifikasıyla Saltysardine’de

Bana gelen ürün özellikleri ise renklerin karışmasını engelleyerek tasarruf yapmamı sağlıyor,artık beyaz ve renki çamaşırlarımı bir arada makinamda yıkayabiliyorum.
http://www.saltysardine.com/index.php?route=product/category&path=20_27
Sağlığınızı koruyan akıllı kumaşlar, sertifikasıyla Saltysardine’de Leke ve kir tutmaz, su geçirmez, ter göstermez, nefes alan ve antibakteriyel olma özellikleri taşıyan gömlek, pantolon, triko, iç çamaşırları ve aksesuarları üreten Saltysardine, Türkiye’de bir ilke imza atarak Türk modasını “Eko Sertifikalı” teknolojik giysiler ile buluşturuyor. Hayatın ritmini yakalayan çalışırken ihtiyaç duyduğunuz konforu sağlayan akıllı ve duyarlı kumaşları ile yaşamı kolaylaştıran Saltysardine’nin ideal kıyafetlerinin teknolojik özellikleri ile üretim sırasındaki prosedürleri, özel testler ile belgelenerek, bağımsız laboratuarlarca verilen “Ekoteks 100” sertifikaları ile kullanıcısına sunuluyor. Sağlık ve teknolojinin buluşma noktası akıllı tekstil markası Saltysardine’nin ter göstermeyen gömlekler, leke, yağ, kir, su geçirmeyen pantolonlar, anti bakteriyel iç çamaşırları ile hayat artık çok daha konforlu. Üstelik, Türkiye’de bir ilk olarak, her bir ürün için, bağımsız laboratuarlarca 100’ü aşkın test uygulanarak verilen Ekoteks 100 sertifikasıyla Saltysardine, ürünlerinde insan sağlığına zararlı hiçbir kimyasal maddenin bulunmadığının ‘Sertifika Belgesi’ni kullanıcılar ile paylaşıyor. Saltysardine markasının Ekoteks 100 Sertifikası ile güvence altına aldığı kriterler arasında; kullanılan boyarmaddelerde kanserojen veya alerjik herhangi bir kimyasal içermediği ve insan sağlığı için zararlı formaldehit, kurşun, bakır, arsenik, civa nikel, krom gibi ağır metaller ve organik çözücülerin bulunmadığı yer alıyor. Bunun yanında, kullanıcıların sağlığı açısından önem teşkil eden haslık yani yıkama, sürtme, ter ve tükürük ile boya salmaları veya renk değişimlerinin standartlar içinde yer alması önem kazanıyor. Aynı zamanda, ciltle uyumlu pH-değerlerine 4,0-7,5 sahip olduğu ve antibakteriyellik özelliğinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Zararlı madde testleri resmen yasaklanmış ve talimatlar ile sınırlandırılmış maddeleri, yani sağlığa zararlı kimyasalları içermeyen, kısacası sağlık tedbirleriyle ilgili parametreleri kapsayan ‘Ekoteks 100 Sertifikası’yla satışa sunulan Saltysardine’nin akıllı, ekolojik, duyarlı, antibakteriyel, sağlıklı ve fonksiyonel ürün gamını gönül rahatlığıyla giyebileceksiniz.

Bende Makinamda denedim tabiki sonuç gerçekten şaşırtıcı idi renkler birbirine karışmamış ve 2 farklı renkte çamaşırlarımı tek seferde yıkayabilmiştim.

Sizde bu mükemmel ürüne sahip olmak ve diger yeniliklerinden haberdar olmak isterseniz eğer,

SİTELERİ: http://www.saltysardine.com/

FACEBOOK SAYFALARI : https://www.facebook.com/SaltySardineGiyim TEK 
TIK İLE ULAŞABİLİRSİNİZ.
Bana gelen ürünün linkini inceleyip sipariş vermek isterseniz FİXOS tıklayınız.
İlgilerinden dolayı http://www.saltysardine.com/ 'a teşekkür ederiz.Yeni ürünlerini de denemeyi heycanla beklemekteyiz. :)
Daha yeni Daha eski