Merhaba sevgili okuyucularım.
Sırada bekleyen firmalarımdan özür dileyerek başlamak istedim.Kızım ve oğlum bu aralar sık hastalıklar geçirmekte bende işten kalan zamanlarımda onlarla ilgilenmekten tanıtımlarımı biraz geciktirdim.
Yeni konuğumuz biz kadınların vazgeçemediği en önemli aksesuar ve ihtiyaçlarından olan bir çanta firması...
Siteye girdiğinizde alabildiğine çantalar var ben bile kendime seçerken tüm sayfaları en az 3 kez gezdim seçenek,renk ve modeller o kadar çokki yani bir mağazaya gitseniz bu kadarını bulamazsınız.
Fiyat olarakta 29.90TL den başlıyor ve bence çok uygun....
Gelelim firmamızın ismine sitelerindeki ürünlere benim kendi seçimime :)
Sitemiz http://www.noktamoda.com/
Birbirinden güzel çantalara sahip olmak için artık yorulmanıza mağaza mağaza dolaşmanıza bence hiç gerek yok sitede ne görüyorsanız birebir aynısı en hızlı şekilde elinizde...Hazır anneler günü de yaklaşıyorken uygun hediye arayanların muhakkak bakması gereken  bir site ....
Ben çantamı seçerken inanın çok uğraştım ve benim için idial çantalardan birine karar verdim.Kullanımı rahat ve içi de çok geniş.
Özellikle bahsetmeden geçemeyeceğim bir ayrıntı daha kargo paketlemesi ve iç paketleme, o kadar özenle yapılmışki ben açarken bile yırtılmaması için ugraştım. :)
Kıyamadım yani yırtmaya :)
İşte resimlerini tek tek ekliyorum.
Bu arada ürünleri alırken kapıda ödemede kargo ücretide yok bilginize...
1- 


2-

3-

4-

Sizde bu güzel çantalardan kendinize,annenize,eşinize veya herhangi birine hediye etmek isterseniz sipariş ve diger sosyal medya hesaplarını takibe almanızı öneririm.
İnternet siteleri : http://www.noktamoda.com/
Facebook sayfaları : https://www.facebook.com/noktamodacom?fref=ts

Kendilerine bu özenle paketlenmiş çantamdan dolayı teşekkür ediyorum.

Blogumu takip etmeye devam edin....Sevgiler.




Daha yeni Daha eski