Merhabalar....
Bugün yine tanıtım günümüz henüz bir kaç gün önce gelen ürünlerimi denedim malum denemeden yazmak biraz saçma yalan yanlış bilgiler aktarmak istemem takipcilerime :)
Bugün ki konuğum http://www.sofiaamoda.com/


Siteye bir girdim incelemek için çıkmam ise yaklaşık 30 dakikamı aldı.Birbirinden güzel ürünler her kadın gibi beni de cezbetti.İç çamaşırdan,Hediyeliklere,mutfak malzemelerinden ofise,Tv ürünlerinden ,ilginç ev ürünlerine yani kısacası mutlaka kendinize özel bir şeyler bulabileceğiniz sitelerden biri.
Saolsunlar bana da denemem için ürünler göndermişler,ürünlerden biri tv de en çok satılan ürünlerden,diğeri ise çok şık bir pijama takımı sevgili kayınvalideciğime hediye ettim bende ve manken olarak onu resimledim :)
İşte resimleri :)
TV DE EN ÇOK SATILAN ÜRÜNLERDEN Medishop Termal Zayıflama Kemeri
 Zayıflama kemeri su kaybı yaratmadan yağ yakmanızı sağlar, teninizi doğal yapısı sayesinde sıcak tutarak terlemesine sebep olur. Hiçbir yan etkisi yoktur, günün her saati kullanabilirsiniz. Spor yaparken, temizlik yaparken, iş yerinizde ve evinizde televizyon karşısında oturarak bile zayıflamanın keyfini çıkarın.Bel ve kalça bölgesinde ağrı rahatsızlıkları çekenler için ideal bir medikal üründür. Kısa sürede hastaların şikayetleri azaldığı görülmüştür. Tüm cilt ve yaş tipi için uygundur. Elastik kumaş yapısı sayesinde tüm beden ölçülerine uyumludur. İstenilen bölgelere şekil vererek eski formunu geri kazandırır. Medishop Termal Zayıflama Kemeri Ürün Kullanım Bilgileri: -Kemeri kutusundan çıkarın ilk kullanımdan önce 30- 40 derece sıcaklıkta, elde yumuşak sabunla yıkayın. -Ütülenmeye uygun değildir. -Isı kaynağına maruz bırakılmamalı. Örneğin; kalorifer ve soba gibi direk sıcağa maruz bırakmayın. -Bel ve karın bölgenize kumaş kısmı teninize değecek şekilde sarın ve cırt cırt bölmesinden yapıştırın. -Tüm beden ölçülerine uyumludur -Ebat : 1 mt x 17 cm -Renk : Siyah

Ürünlerimizi çok beğendik,çok teşekkür ediyorum.Anneciğimin üstünde de şık durdu turuncuyla rengi kendine geldi :)
Kemeri de kendim kullanıyorum.3 gündür kullanıyorum ve henüz kullanma süresini tamamlamama ragmen kendimde değişimi hissetmeye başladım bile...
Son sonucu tabiki 8 haftayı tamamlayınca alacağız biraz sabır :)
Sizde bu ve bunun gibi yüzlerce binlerce ürün arasından sipariş verip jet hızıyla elinizde olsun istiyorsanız eğer işte ulaşabileceğiniz site linkleri.
İnternet siteleri : http://www.sofiaamoda.com/
Facebbok sayfaları : https://www.facebook.com/sofiaamoda


Daha yeni Daha eski