Selamlar saygılar efendim nasılsınız?
Uzun uzun yazamıyorum artık bu aralar aslında bekleyen  o kadar da çok konuk sponsorlarım var ama hem iş hem ev hem çocuklar derken bir kaç parça oluyorum gün içinde....
Kendilerine anlayışlarından ötürü teşekkür ediyorum.
Ve yine bir konuğumuz var ev,araç mobilya,mutfak,banyo ve daha neler neler artık tüm bunların temizliğini yapmak zor değil.Bildiğimiz tüm markaları hemen hemen kullandım ama benimde her kadın gibi ev ile ilgili ayrıntılı temizlik takıntım var,malum 2 çocuk gün içinde evin hali ve hijyenik kalabilme çabası :)
Firmamızdan bahsedelim biraz isterseniz.
Firmamız http://www.hgturkey.com/
HG TURKEY Temizlik Ürünleri Dağıtım Pazarlama ve Tic.Ltd.Şti. HG Turkey;  merkezi Hollanda’da bulunan, evlerin hem içi hem de dışı için yüksek kalitede temizleme, koruma ve bakım ürünleri üreten HG International (Hagesan) firmasının Türkiye distribütörlüğünü gerçekleştirmektedir. HG International; 1960 yılında İsveç’te kurulmuş ve ilk ürün çalışmalarını Stockholm Üniversitesi’nde başlatmıştır. 1969 yılında küçük bir Hollanda firması, HG ürünlerini İsveç’ten ithal etmeye başlamış ve ilerleyen zamanlarda Hollanda’da bir üretim tesisi kurulma kararı alınmıştır. Zaman içerisinde HG; Belçika, İngiltere, Almanya gibi ülkelere ürün göndermeye başlamıştır. Bu ülkeleri Orta Asya, Kanada ve Amerika gibi diğer ülkeler de takip ederek HG ürünlerini kendi ülkelerinde satışa sunmaya başlamışlardır. HG; 2000 yılında İngiltere’deki bir firmayı satın alarak Hagesan UK, 2001 yılında Belçika’daki bir firmayı HG Belgium adı altında kendi bünyelerine dahil etmiştir. 2009 yılında da Hollanda, İngiltere ve Almanya’da da olduğu gibi İspanya’daki bir firmayı da sahiplenmişlerdir. Şimdi de Türkiye’de distribütörlük vererek HG Turkey ile iş ortaklığı yapmaktadırlar.   HG halen; 200’ü aşkın çalışanı ile 45 ülkedeki zincir marketlerde 300 farklı ürün çeşidini tüketiciye sunmaktadır. Ürünler; Avrupa Standartları çerçevesinde, ambalaj ve etiketleriyle birlikte HG bünyesinde üretilmektedir.   

Ürünleri o kadar çeşitli ki hangi birini anlatsam bilemedim bana gelen 8 parça ürünü denedim tektek ve hepsinde sonuç mükemmeldi inanın...
Özellikle klozet temizleyicisini yanımdan ayırmıyorum.Derz temizliyicileri ile artık fayans aralarındaki kir lekelerinden eser yok,çelik temizleyicileri ile tenceremden çıkan kire inanamadım ve sanki hiç ovalamıyormuşum hiç yıkanmamış yani kısacası kendimi pis hissettim :)
Neyse artık benimde HG TÜRKİYEM var. :)
İşte benim ürünlerimin resmi


Buda Tenceremin Kirleri :(

Herşeyi anlatmaya yetiyor sanırım :) 
Sizde tüm bu ürünlere nasıl sahip olabileceğinizi düşünüyorsanız eğer 
Bu linkten http://www.hgturkey.com/sayfalar/satis_noktalari ulaşabilirsiniz.
Sosyal medyada da bilgi edinmek isterseniz eğer,
Benden bu kadar belki ileride diğer ürünlerinden de deneme fırsatım olursa yeniden buluşuruz ne dersiniz :)
Hoşçakalın 
http://www.hgturkey.com/urunler/yeni incelemeyi unutmayın :)
Daha yeni Daha eski