Merhabalar...
Bugün size insanoğlunun en çok üzerinde durduğu ihtiyaçlarından birinden bahsedeceğim.
Konumuz ayakkabı....
Gün içinde özellikle çalışanlar ve dışarıda gezenler için en önemli unsur ayakkabıdır,ayakkabının kalitesi,ayağa uygunluğu,duruşu,rengi vs. derken uzayıp giden seçmekte de zorlandığımız bir alışveriştir.
Standart numaralar vardır çoğu kişi için bayanlarda 37-38-39  erkeklerde 43-44-45 olarak değişir.
Bir mağazaya girdiğinizde küçük ve büyük az bulunan numaralı bir ayağa sahipseniz bu size mağazadan hızla çıkmanıza sebep olur.
İşte bunun için size bir tavsiyem var.

Aradığınız ve Bulamadığınız Numaralar ve Modeller  Burada


Ayak numaranızdan dolayı zor durumda kalmak, umursanmamak, sürekli “yok” cevabını almak gerçekten çok rahatsız edici bir problem ve bu problemi hemen herkes biliyor. Azımsanamayacak sayıda insan dünyanın birçok yerinde bu problemi yaşıyor. Biz de tam olarak bu ihtiyaca özel çözümler sunmak için yola çıktık. Bir çok mağazada rahatlıkla bulabileceğiniz numaraları değil kolay bulunamayan ve özellikle aradığınız numaraları yani kadınlar için 33-34-35 ve 40-41-42-43, erkekler için de 37-38-39 ve 45-46-47-48 numara ayakkabı ölçülerinde istediğiniz ihtiyaç duyduğunuz çok sayıda modeli bulabileceğiniz FitBas.com’u sizlere sunuyoruz.
Çok ta iddialılar ve çokta güzel modelleri de sitelerinde mevcut hem erkek hem kadınların artık numara aramakla zaman harcamayacakları beğendikleri modelleri bir tıkla rahatlıkla elde edebilecekleri bir site....Bunun yanı sıra bizlere ücretsiz hızlı kargo,iade ve değişim gibi özelliklerde sunuyorlar.Dilerseniz sizler için facebook sayfamızda  düzenlediğimiz kampanyamıza katılarak 3 adet bayan ayakkabılardan birini kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz.



Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski