Yılbaşı ruhunu yansıtan özel renk seçenekli ürünleri ile NOTE, yeni yıla güzel girmenin bütün imkanlarını sunuyor. Işıltılı dudaklar, siyahın hakim olduğu gözler, bakımlı tırnaklar ile yılbaşı eşsiz bir geceye dönüşüyor. Yeni yılın coşku ile kutlandığı özel gecede kırmızı rujlar, parlak ve çarpıcı dudaklar yaratıyor.
      
      
      


YENİ YILDA NOTE İLE IŞIK SAÇIN
Yılbaşı ruhunu yansıtan özel renk seçenekli ürünleri ile NOTE, yeni yıla güzel girmenin bütün imkanlarını sunuyor...
Işıltılı dudaklar, siyahın hakim olduğu gözler, bakımlı tırnaklar ile yılbaşı eşsiz bir geceye dönüşüyor. Yeni yılın coşku ile kutlandığı özel gecede kırmızı rujlar, parlak ve çarpıcı dudaklar yaratıyor. Yılbaşı makyajında simsiyah eyeliner ile belirginleşen gözler; derin ve cesur bakışları ortaya çıkaran dolgun kirpikler ön plana çıkıyor. Yüz makyajını ellerde ise kırmızı ve bordo rengi ojeler tamamlıyor.
Koyu kırmızı rengine sahip NOTE Rich Color Lipstick 21 Merlot, dudakları ön plana çıkarıyor. İçerdiği argan ve kakao yağı sayesinde dudakları korurken; özel formülü ile daha yumuşak ve ipeksi bir görünüme kavuşturuyor. Yılbaşı makyajının vazgeçilmez rengi kırmızı rujunu, NOTE Nail Enamel yine muhteşem bir kırmızı tonuna sahip oje ile tamamlıyor. Tek katta örtücülüğü yüksek olan NOTE Nail Enamel 34 Red Winerengi ile tırnaklar göz alıcı bir parlaklığa sahip oluyor. Üstelik hiçbir kanserojen madde içermeyen NOTE oje tırnakların sararmasını da engelliyor.
Gözleri belirginleştirmek için ise içeriğinde tatlı badem yağı ve E vitamini bulunduran Ultra Black Eyelinergözlerde daha derin ve etkili bakışlar yaratıyor. Tek uygulamada yoğun siyah renk vermesi yanı sıra çabuk kuruyan eyeliner, parlak keskin bakışlar sağlıyor. Çarpıcı bakışları ile yılbaşı akşamı çevresindekileri büyülemek isteyenlere ise Deep Black Mascara yardımcı oluyor. En kısa ve zayıf kirpikleri konik fırçası sayesinde dolgun siyah kirpiklere dönüştüren Deep Black Mascara, kirpikleri nemlendirip canlandırırken yoğun siyah rengi ile tüm dikkatleri çekiyor.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski