Yağmurlu bir İstanbul'dan herkese selamlar...
Bildiğiniz üzre 07/12/2014 de biz 75 sponsor firmanın destekleri ile bir etkinlik düzenlemiştik.Bu etkinlikte bizleri yanlız bırakmayan gerek şehir dışından gerek İstanbul'dan katılan firma sorumlularımıza ve blogger arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.
Bu sponsorlarımızın son postu bundan sonra zaman buldukça o güzel firmalarla online yada bireysel röportajlar ile sizlere daha yakından tanıtmayı düşünüyorum.

Gelelim son sponsor postumuzun konuklarına....
Blogger etkinliklerinde ilk olarak katılan herkesin de yakından bildiği Rossmann mağazası yeni ürünleriyle bizlerleydi.Sosyal medya uzmanı Tuğba Hanım bizlere ürünler mağazalar ve rossmann ile ilgili bilgiler aktardı.
Oje delisi biri olarak ojeyi hemen denedim bile tek tek diğer ürünleri de deneyip paylaşacağım.


Evimde çok fazla tablo asacak yerim olmasada minik tabloları seviyorum.Blogger arkadaşlarımıza ve bizlere özenle seçtikleri tablolarından hediye eden PLUS CANVAS ile ilk tanışmam benim.Kendimde seçtiğim tablo ise MUTLULUĞUN TABLOSU ÇALIŞMASI idi.



Bu güzel şile bezi gömlek ve elbise benim kızıma SUTEWORLD'den hediye idi.Sitelerinde çok daha fazla ürün yelpazesi olan suteworld Türkiye'nin en doğal ve en kaliteli ürünlerini sitelerinde toplamayı başarmış.Ev ürünlerinden aksesuara,giyimden bebek ürünlerine kadar bir çok ürün biz değerli tüketicilerin beğenisine sunulmuş.Sayın Hande hanıma da burdan teşekkür ederiz.


Çocuklarımızı ve bizleri renk renk kırtasiye ürünleri ile sevindiren marka sevgili UMURBASIM tüm blogger konuklarımıza bu güzel seti hediye ettiler, bu set ile neler yapılmaz ki. Zengin ürün çeşitleriyle sektöründe öncü markalardan kendileri.Bir çok markayı bünyelerinde barındırıyorlar.
Degerli firma sahibimiz Ecmel Hanım iş yerime geldiğinde bu crembar'ı iyice dinledim.Gerçekten bende etkinlik sonrasında düzenli kullanmaya çalıştım ve sonuçlarını da aldım.Cream Bar ile her akşam yatmadan yüzümü yıkadım sonrasında nemlendiriciye bile gerek kalmıyor anında etkisini cildinizde fark edebiliyorsunuz.Fiyatı da gayet uygun bence mutkala denemelisiniz.


Bir birinden güzel günlük hayatta da kullanabileceğiniz sade ve şık takılar bize LE CORAİL TÜRKİYE'den hediye idi.Bu taşlar da şifa kaynağı söylemeden geçmeyelim.Birbirinden güzel takı ve aksesuarları yakından tanımak isterseniz eğer LE CORAİL İSTANBUL tercihiniz olmalı.

Evet #2forallevent.#nf2014event olarak sevgili arkadaşım NİHAN'cığımla düzenlediğimiz güzel bir etkinlik oldu.Tüm sponsor firmalarımıza teşekkür ediyoruz bizleri yanlız bırakmadıkları için.
Sevgiler....

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski