Selamlar yine ben...
Bugün sizlere yaklaşık 1 aydır düzenli kullandığım bir üründen bahsetmek için bu yazıyı hazırladım.
Ben kişiliğim gereği bir ürünü tam anlamı ile denemeden iyi yada kötü yorum yapma taraftarı değilim.Günlük hayatımızda o kadar çok kozmetik ürünü ve buna bağlı kozmetik firmaları varki insan hepsini kullanmaya ve denemeye yetişemiyor ne yazık ki.
Ben cildim konusunda çok hassasım her ürünü kullanmam önce araştırır sonra hakkında yazılan tüketici yorumlarına kadar bulurum en son kullanıp kullanmamaya karar veririm.
Bugün ki kullandığım ürün bizlere düzenlemiş olduğumuz #2forallevent, #nf2014event 'de hediye edilmişti.
Sevgili firma sahibimiz bizzat ürünü iş yerimde detaylarıyla anlattı.Etkinlik sonrasında bu ürünü denemeye başladım.


Kullanımı gayet basit aslında günlük hayatta da nasıl ki sabah kalkınca yüzümüzü yıkıyoruz akşam yatarken de yıkayıp yatmalıyız.
Gün içinde maalesefi bir çok mikropla savaş verirken birde üstüne makyajlarımızı yapıp şıkır şıkır işe gidiyoruz :)

Akşam yorgun gelince o makyajı silmeyi ve yüzümüzü de yıkamayı ihmal etmemeliyiz ki cildimiz sağlıklı ve genç dursun.
Ben jabon cream barımı bitirdim.Her akşam yatmadan yüzümü jabon cream bar ile yıkadım,farkı anında hissediyorsunuz aslında cildi yenilemesi,canlandırması,yaşlanma karşıtı içeriklerinden sadece bir kaçı.
Ben size ürün özelliklerini detaylı aktarayım dilerseniz,

Yumuşak formülü ile cildi tahriş etmeden ve kurutmadan temizlerken içeriğindeki Coenzym Q10 sayesinde kırışıklıklarla cildin derinliklerinde savaşır ve cildin doğal Q10 seviyesini arttırır. Jojoba yağı, Bio complex B12 ve Q10 ile cildin doğal yenilenme sürecinde rol oynayan önemli bileşenlerdir. Bu etkenler cildin sağlıklı bir şekilde yenilenmesine, doğal nem dengesini korumasına, pürüzsüz ve genç görünümünü korumasına yardımcı olur. Jabon Yapılandırıcı Cream Bar çevresel faktörler, UVA ışını ve stresin yol açtığı serbest radikallerle karşı antioksidan savunma mekanizmasını harekete geçirir ve cilde yenilenmesi için gerekli enerjiyi sağlar. Bu sayede cilt hücrelerinin içinde bulunan biyolojik enerjinin çalışmasına, kırışıkların giderilmesine ve yenilerinin oluşmamasına destek olur. Ürünü her gün düzenli olarak kullanın. Yüzünüzü Jabon Yapılandırıcı Cream Bar ile temizledikten sonra, en iyi sonucu alabilmek için Jabon Premium Yaşlanma Etkilerini geciktirmeye yardımcı cilt bakım ürünlerini bütün olarak kullanmanızı tavsiye ederiz.

 Mutlaka denenmesi gereken bir Jabon cream bar'ın 12,90TL gibi gayet uygun bir satış fiyatı var.

Nerede mi satılıyor?
http://www.karmakozmetik.com/

Daha mı detaylı bilgi istiyorsunuz?

https://www.facebook.com/pages/Karma-Kozmetik/1497165070514035?fref=ts

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Duymamıştım ama ilgimi çekti açıkçası.. şans vermek isterim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski