Selamlar herkese...
Bugün uzun zamandır ismini duyduğum ve bazı ürünlerini de deneyimlediğim Türkiye piyasasına yeni yeni giren ama yakın zamanda ismini çokça duyacağınız bir kozmetik firmasından bahsetmek istiyorum sizlere...
Firmamız LR Health & Beauty tamamen Almanya üretimli kozmetik ve sağlık ürünleriyle biz tüketicilerin beğenisine sunuldu.Network sistemiyle çalışıyor ama ürünleri temin etmek hiç zor değil iş ortakları sayesinde kolayca sipariş verebiliyorsunuz.

Benim denediğim ürünler arasında acil durum spreyi,oje,aseton,dudak balmı,makyaj temizleme mendili,parfüm,diş macunu vardı.Bir kısmını tamamen denemeden paylaşım yapmak istemedim.Bu hafta sonu LR İŞ ORTAKLARINDAN Feyza Özdemir Hanımdan gelen ürünlerimi denedim.Hafta içi görüşmemizde ojelerini merak ettiğimi söylemiştim.Birde tırnaklarımda son zamanlarda içeriye dönük kırılmalar başladı strese dayalı mı yoksa sağlığımla mı ilgili bilemiyorum.Feyza Hanım asetondan da kaynaklanabileceğini söyledi hemen hemen her hafta oje süren biri olarak olabileceğini de düşündüm.Kullandığım aseton aslında herkesin bildiği bir marka...
Hafta sonu aldığım kargoda Feyza hanım bana jest yapıp LR'nin asetonunu da eklemiş ve hemen merakla denedim.Şuana kadar kullandığım tüm asetonlardan farklıydı.İçindeki kayısı çekirdeği özü bileşimi ve kokusu zaten beni mest etti aynı zamanda tırnaklarıma da bakım yapıyor.
Acil durum spreyi ise bir çok rahatsızlığa etkin çözüm sunan bir ürün ve bir evde kesinlikle bulunmalı,ben şanslıyım sanırım bende artık var :)
Ojesini de beğendim hızlı kuruması kalıcılığı,kolay sürümü ve yapısı çok hoşuma giden özelliklerinden 5free özelliğe sahip,benim tercihim ojede kahve tonu oldu.Sanırım yeterince kırmızı bordo pembe tonlarına doydum.
Makyaj temizleme mendillerine ve diş macunlarına da denilecek söz yok şimdi yeni deneyimlemek istediklerim renkli kozmetik bakalım ne zaman deneme fırsatımız olacak.
İşte sizler için benim LR Kozmetik ürünlerimden bir kaç tanesi.



































Feyza Hanım'a ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.
Sevgiler....

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski