Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı olan Kervan Gıda’nın üretmiş ve satışa sunmuş olduğu bir markadır.


Bebeto markası aslında yeni bir marka değil çoğumuz yumuşak şekerleriyle tanıyoruz.Yakın zamanda bizde ailecek candyrush serisini yakından tanıdık.Çocuklarıma her ne kadar abur cuburdan uzat tutmaya çalışsamda ne yazık ki ben işte iken fırsattan istifade ediyorlar...
Sanırım fazla sıkmamak gerek gizli gizli atıştırmalarındansa ödül olarak seçeneklere sevdikleri bir markanın sevdikleri bir ürününü önerebilirsiniz.
Bizim de yumuşak şeker tercihimiz bebeto,hem Türk malı hemde güvenilir bir marka, ben hiç bir zaman bildiğiniz güvendiğiniz markadan vazgeçmemenizi öneririm.Sağlığımızı tehdit eden bir çok unsurun yanında merdiven altı üretim yapıp ucuza satılan ürünlere ne siz ne sevdiklerinizi yanaştırmayın.

İlk olarak 1995 yılında sakız üretimi ile şekerleme dünyasına adım atan Kervan Gıda, üretim hattını büyüterek 1998’te jelly üretimine başlamıştır. 2005 yılına gelindiğinde dünya şekerleme sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek Türkiye’deki ilk licorice hattını kurmuş ve Türk tüketicisini yeni jelly çeşitleriyle tanıştırmıştır. 2007 yılında dünya içecek markası Caprisun’ın Türkiye üretim ve satış haklarını alarak içecek üretimini bünyesine katmıştır. Bugün 36.000 metrekareye ulaşan üretim tesislerinde jelly, sakız ve içecek kategorilerinde gerçekleştirdiği yıllık 85.000 ton üretim kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük gıda üreticileri arasında yer almaktadır.
Üstelik sevgililer günü için de tatlı bir sürpriz yapabilirsiniz.

Siz de Bebeto şekerlerinin tadına bakmak ve sevgilinize tatlı bir sürpriz yapmak için; Mall of İstanbul, Marmara Forum, Torium, Astoria, Olivium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 17 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarını ziyaret edebilirsiniz.
Bebeto yumuşak şekerlerin 100 gramı 3,50 TL

İşte size bizim bebettolarımızdan fotograflar biz çok beğendik ve sizlere de öneriyoruz.Çocukları sevindirmenin en masum yolu bebetto.





Bu güzellikler için teşekkür ederiz.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski