Morhipo, Boyner ve YKM’den müşterileri uçuracak işbirliği
TIKLA GEL: ONLINE ALIŞVERİŞİN MAĞAZA İLE BULUŞMA NOKTASI
morhipo.com’dan sipariş et, Boyner ve YKM Mağazaları’ndan teslim al!
Binlerce markanın ürünlerini aynı çatı altında sunan morhipo.com, Boyner ve YKM mağazaları internetten alışverişe yepyeni bir boyut kazandıran uygulamalarıyla müşterilerinin hayatına müthiş bir kolaylık daha getiriyor. Online alışverişi seven ancak teslim yeri ve zamanını kendisi belirlemek isteyenler için Tıkla Gel uygulamasını hayata geçiren morhipo.com, e-ticaret firmaları arasında bu uygulamayı müşterilerine sunan ilk marka oldu.

morhipo.com’dan alışveriş yapanlar, Tıkla Gel hizmetini seçerek sipariş ettikleri ürünü kendilerine en yakın Boyner veya YKM mağazasındaki Tıkla Gel noktasından istedikleri zaman teslim alabiliyorlar. Üstelik ürünün iadesini de herhangi bir mağazadan yapabiliyorlar.

‘Koşulsuz Müşteri Mutluluğu’ ilkesiyle hizmet sunan morhipo.com, Boyner ve YKM mağazaları; morhipo müşterilerinin hayatını kolaylaştıracak yepyeni bir işbirliğine imza atarak online alışverişi mağaza ile buluşturdu.

Türkiye’de ilk defa yeni sezon ürünlerini ve özel kampanyaları aynı adreste buluşturan morhipo.cominternetten alışveriş yapmak isteyen ama nereden ya da ne zaman teslim alacağını kendisi belirlemek isteyenler için bir ilki gerçekleştirerek Tıkla Gel hizmetini uygulamaya soktu. Benzersiz bir kolaylık ve seçenek zenginliği sunanmorhipo.com’dan Tıkla Gel hizmeti seçilerek yapılan alışverişler, Boyner ve YKM Mağazaları’nda bulunan Tıkla Gel noktalarına ulaştığında ürün sahibine e-posta ve sms ile bilgilendirme yapılıyor ve haftanın her günü 10:00-22:00 saatleri arasında teslim alınabiliyor.
İlk olarak İstanbul’daki mağazalarda geçerli olan uygulama kısa süre içinde tüm Türkiye’de devreye girecek.
Daha detaylı bilgi için: http://www.morhipo.com/

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski