Sıcacık güneşli bir pazartesiden selamlar herkese...
Bugün sizlere yoğun geçen bir hafta sonumdan bahsetmek istiyorum ama öncesinde sizlere yeni mi bir site ile tanıştırmak istiyorum.
Bizim de tanışmamız malum Anneler Günü ile gerçekleşti.
Geçtiğimiz haftalarda tesadüfen twitterda düzenlemiş olduğu bir kampanyasını gördüm ve direk FACEBOOK SAYFASI'na ışınlandım,anneler günü için düzenledikleri kampanyaya katıldım sonra ofiste beni bekleyen işlerimle bir kaç saat sosyal medya hesaplarıma bakmadım bile,etiketlemelerden dolayı ilgili linke ulaştım,okuduğumda çok mutlu olmuştum.
Kampanya hediyesi çok şık bir çanta idi,adres bilgilerimi iletirken katılacağım davetten bahsetmiştim,kargom adeta jet hızı ile Bursa'dan gelmişti ve yetişmişti bana.
Elbiseme uygun AYAKKABIM ve ona uygun ÇANTAM ile güne hazırdım,yanlız o gün davet bittikten sonra eve dönme ihtimalim olmadığı için çantamı kullanamadım çünkü içine koyabileceklerim çok fazla olduğundan dolayı başka bir sefer de kullanacağım.
Gelelim ayakkabıma ben normal şartlarda topuklu ayakkabı giyen birisi olmadığım için topuklu ayakkabılarım hiç eskimez :) Rahat ve şık olması benim için yeterlidir.Depodyumdan seçmiş olduğum ayakkabım da çok şık ve rahattı.
Bu güzel kombin için çok teşekkür ediyorum.
Sitede ayakkabı için hem bay hemde bayan ve ev grubunda seçeneğiniz mevcut aynı zamanda çanta takı ve aksesuarlarda da çok seçenek mevcut,siteye girdiğiniz zaman mutlaka alışveriş yapmadan çıkmazsınız.
Bir müşteri bir alışveriş sitesinden ne ister,ne bekler?
Bende bir müşteri olarak bir alışveriş sitesinden istediklerim çeşit,seçenek,tarz,rahatlık,kullanım kolaylığı,e ticaret sitesinin alt yapısına güven,orijinal ürün garantisi ve teslimat süresi.
Beklentim ise alışveriş sonrası olur genelde beğenmediğim veya her hangi bir sorundan dolayı iade etmek istiyorsam,bir ürün aldım kullanımı hakkında destek almak isterim,en kısa sürede teslimat isterim yani beklenti ve istekler gerçekleştirildiği zaman tüm e-ticaret siteleri zamanla müşteri portföylerini genişletir,bu detayları da yazdıktan sonra tüm bunları https://www.depodyum.com/ sizler için sağlıyor diyorum.
Eee o zaman haydi siteye girip inceleyip sipariş verme zamanı diyelim,unutmayın önümüzde babalar günü var Annelerimiz kadar emekleri olan babalarımızı unutmayalım.
İşte ayakkabılarım ve ben :)
Çok yakında yeni resim ve bombinasyonumla yeniden görüşürüz :)
Depodyum'u sizlerde merak ediyorsanız eğer,
Sevgiyle kalın :)

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski