Yılbaşından beri 16 mağaza açan Newjoy 55. Mağazasını
                                                İskenderun’da açtı.



Bebek, çocuk ve gençlere yönelik özgün mobilya tasarımlarıyla dikkat çeken NEWJOY, yeni mağazasıyla İskenderunlular’a “merhaba” dedi...
Açılışa Hatay Milletvekili Orhan KARASAYAR, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi DİNGİL, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Newjoy Yönetim Kurulu Başkanı Birol ÖNER ve firma yetkilileriyle çok sayıda davetli katıldı.
Öner: Müşteri memnuniyeti ön planda...
Açılışta konuşma yapan Birol Öner, ‘Dünya markası yaratmak için yola çıktığımız Newjoy markamızla şimdilik Türkiye genelinde 52 noktada ve dünyada 30 ülkede milyonlarca bebek, çocuk ve gencin hayal dünyalarını renklendiriyoruz. Büyüme stratejilerimiz doğrultusunda açtığımız yeni Newjoy mağazalarımızla her geçen gün ailemizi daha büyütüyoruz. Bu gün Hatay’da ilk mağazamızın açılışını gerçekleştirmek için bir araya geldik, yıl sonunda yurt içinde 70 mağaza sayısına ulaşmayı hedefliyoruz. Bebek, çocuk ve genç mobilyası pazarında ürün ve hizmette farklılıklarımızı tüketicilerimize yansıtmak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmak firma politikamızı oluşturmaktadir.’ dedi.
Öner, Newjoy İskenderun Bayisi ve iş ortağı Sn. Süleyman Aydoğan’a teşekkür ederek katılımcılar eşliğinde mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski