Yaz sıcağından bayılmak üzere olduğumuz şu günlerde evde olmama rağmen bilgisayar başına geçemeyen bir yazar benim sanırım.Çocuklar benim evde olmamı çok özlemişler işten de ayrılmışken bunun tadını çıkarıyorlar.
Evde olmanın tadı da aile ile daha da çıkıyor ve geçtiğimiz günlerde ailemiz için özel bir günü hatta 2 günü kutladık 10 Temmuz bizim evlilik yıl dönümümüz ve oğlumun doğum günü bizde sevdiklerimiz ile kutladık.
Kutlamaların olmazsa olmazları da sanırım hediyelerdir,o güne ait anı olarak kalıcı olan her şey ve özellikle sadece kişiye özel olunca daha da değerli olur.
Bende eşime yaş günü olan 25 Temmuz
için https://www.sanakapakolsun.com/ 'dan çocuklarımızın resimleri ile harika bir telefon kapağı yaptırdım.Eşimin müzisyen oluşundan dolayı ve evliliğimizde ki güvenden dolayı kıskançlık sendromlarını geride bıraksak da ne olur ne olmaz diyerek çocukların resimleri tam isabet oldu sanırım telefon kapağına :)
Resimli, Telefon Kılıfı

Sana Kapak Olsun
Şaka bir yana ciddi anlamda kişiyi özel hissettirmek ve sıradanlıktan kurtulmak için her telefon modeline özgü ve kendiniz tasarlayabileceğiniz sanakapakolsun tasarımlarıyla sevdiklerinizi özel hissettirebilirsiniz.Uygun fiyat hızlı teslimat ve müşteri bilgilendirmeleri ile vazgeçilmez bir site bence,daha önce de kendime yaptırmıştım,blogumda da yazmıştım hatırlarsanız.

Sizleri siteyi incelemeye ve sevdiklerinize özel sürprizler yapmaya davet ediyor,bu güzel sürprizleri için #4mevsimkadini etkinliği kapsamında emeği geçen blogger arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum.


Peki sizler özel günlerinizde ne tür hediyeler alınmasından hoşlanırsınız?

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski