Daha önce sizlere bahsetmiş olduğum 4 harika bayan arkadaşımın ortak düzenlediği #4mevsimkadini etkinliğinde bizleri hediyeleriyle şımartan firmalar ile devam edelim dilerseniz.
 Sponsor firma listemizde alfabetik sıraya göre gidelim :)

ABFEN nazal burun yıkama kiti ile yaz kış elimizin altında olması gereken bir ürün,özellikle benim kızım gibi sık sık alerjik riniti olan  bir çocuğunuz var ise.


ALİX AVİEN bizlerin bakımlarını,makyajlarımızı düşünüp tam bir set göndermiş.Ojesini ve oje kurutucusunu deneyimleyebildim ve benden tam not aldı,diğerlerini de en yakın sürede deneyeceğim.



BEBAK ürünleriyle aram çok iyidir,bir çok ürününü severek kullandım,güneş kremini de bu yaz kullanacaktım ama ne yazık ki tatile çıkma durumumuz olamadı.Havuç sütünü bir hayli merak ediyorum yakında sizlerle de paylaşacağım.


SANA ve BECEL ailemize,sevdiklerimize mutfaklarımızda şenlik yaratmamız için ürünlerinden hediye ettiler.



BURCU CUP CAKE bizler için harika bir pasta,cup cakeler hazırlamış,o pastayı kesmeye insan kıyamaz o derece güzel ama arkadaşlarım lezzetine tam puan vermişler.

COSMED'in ürünlerini severek ve beğenerek kullanıyorum,daha öncede sizlere BURADA Kİ yazımda bahsetmiş olduğum DD kremi ve anti selülit kremini hediye ettiler.


DAX&MİXUP bizleri ışıl ışıl parlatmak için pırıltılı vücut losyonundan hediye etmiş,pırıltılı şeylere de bayılıyorum bu aralar yakında deneyimleyeceğim.


DENİZ DÜNYASI bana bu yıl gidemediğimiz yaz tatilini unutturmamış gitmiş kadar oldum bu güzel deniz yıldızı ve deniz kabukları için teşekkürler :)


DEYZİ ASAEL'in  hediye ettiği saç aksesuarını önce kolye olarak kullandım sonra saç aksesuarı olduğunu anladığımda çok güldüm kendime :) Ama kolye olarak ta zarif durmadı değil :)Harika işler çıkarmışlar ve hepsi birbirinden güzel ürünlerinin.


ESSENCE'de kozmetik grubunda yine yapmış yapacağını bu güzel seti çok beğendim.ombre şeklinde oje deneyimleyeceğim,bu yeni seri ürünleri de harika görünüyor değil mi?



FRESHNSOFT''un ıslak mendil grubuyla ve kulak çubuklarıyla büyüdü çocuklarım hala kullanmaya devam ediyoruz güvendiğim markalardan bir tanesi bu kez biz anneleri düşünmüş ve makyaj temizleme mendilleriyle kulak çubuklarından asetonuna kadar güzel bir set göndermiş.


HC HAİRCARE Saç bakımında her geçen gün uzmanlaşan firmalardan bende daha önce BURADA Kİ yazımda sizlere tanıttığım ürününü oğlum şişeyi kırana kadar kullanma fırsatı yakalamıştım,şimdi serumu ve şampuanını yeniden deneyimleyeceğim.


JANSSEN COSMETİCS Markasını ilk kez duydum,sitelerini incelediğimde bir ALMAN markası olduğunu ve biz kadınlar için harika ürünleri bünyesinde barındırdığını gördüm cilt tiplerimize özel bu peeling kremlerini yakında deneyeceğim.


KENTON Daha çok hamur kabartma tozu ve vanilyası ile tanıyoruz aslında,yeni geleneksel mutfak lezzetleriyle ürün gamını artırmış,bende hafta sonu kadayıflı muhallebisini denedim ve evdekilerden  tam puan aldı.



HERKES SOFRAYA Sloganı ile aklımıza ilk gelen ve ürünlerini çok kullandığım  markalardan olan Knor,çeşitli harçları,çorbaları ve et sularıyla bizlerin mutfaklarında yerini aldı.


KAREMİKA SERAMİK Mutfak yardımcılarına renk katan görselliği ve sunumlarımızı özel kılan markalardan 4 arkadaşımıza çekiliş ile ürünlerinden hediye etmişler güle güle kullanınız :)

KLİKSA Online alışverişe yeni bir nefes getirdi,hızlı teslimat,ürün kalitesi,marka çeşiti derken bir kaç tık ile kapınızda siparişiniz,bizlere de daha güzel olalım diye SUNNY SAÇ MAŞASI  hediye ettiler.



LAV Misafirlerimiz geleceği zaman artık eski,görseli olmayan ürünlerden bizleri kurtardı cama yeni renk getirdi.Özel ve günlük hayatımızda da mutfaklarımızın ışıltısı için renk renk ve yüzlerce çeşit ürününü her yerde bulmak kolay.Bende hafta sonu misafirlerimi LAV ile ağırladım.




LİLA KUTU Hem bilğilendirici ürünleriyle hemde her gün güncellenen ve yeni katılan markalarıyla kendini kadınlara adamış bir firma ve yeni markalarından olan ALOREE markasının güzel setini merak etmiyor değilim.



MEDİWELL Hem dudak bakımında hemde miğren ve ateş düşürülmesinde piyasaya sunduğu ürünleri biz tüketiciler tarafından kullanılıyor,dudak bakım kremleri,dudaklarımıza bakım yaparken kokusu ile de bizleri mest ediyor.


MELİKOLDİ El yapımı ve kişiye özel tasarım çalışmalarıyla başarılarını biz bloggerlara da ispatlamış ellerinize sağlık.


MİNVAL YAYINLARI Okumaya fırsatım olmayan kitap serime bir yenisini ekledi ilk fırsatta okumaya başlayacağım yeniden...

MİSİM BUTİK SABUN Bizlere isimlerimize özel çalıştığı kokulu taş tablodan hediye etmiş bende adıma olan bu tasarımı evimin en güzel yerinde sergileyeceğim.Emeklerinize sağlık.

NATRACARE Hijyenik ve organik kadın pedleriyle yeni setini bizlere tanıttı.


NOTE COSMETİCS Ürünlerini henüz denememiştim yeni lip gloss ve ojesini en yakın zamanda deneyimleyeceğim,çantasına da bayıldım yeni bir makyaj çantam daha oldu :)


OMO Yıllardır evlerimizde güvenle kullandığımız ve kalitesini tescillemiş bir markadır,yeni serisi olan siyah çamaşırlar ve beyazlar için bir set hediye ettiler.


ONLİNE İÇECEK tarafından hediye edilen ALOE VERA içeceği iş yerimde misafirim oldu tadını çok beğendim meyve parçacıklarıyla da ayrı bir karışım olmuş.



ORGANİK İŞLER BUNLAR 2 başarılı kadın tarafından yapılan meyve püreleri bebeklerinize,çocuklarınıza ve hatta sizlere bile iyi gelecektir.Tadı ve lezzeti çok güzel.


ÖZLEM SABUN Bizlere kokulu kelebek konseptinde sabunlar hazırlamış bende böyle minik şeylere bayılıyorum :)


PANDA Maraş kesme dondurmasına bayıldığım bir lezzet vanilyalı dondurması ile de yine iyi iş çıkarmış diğer ürünlerini zaten biliyorsunuz her gün çocuklarımızın ve büyüklerin ellerinde güvenle tüketiyoruz.
4 Mevsim Kadını Blogger Etkinliğine Katılan Blog Yazarları
Arzu Göncühttp://www.vanilins.com

Ebru Köroğlu
http://www.hayatimakyajla.com

Ece Çam
http://derinceece.blogspot.com.tr

Fatma Doğan
http://sosyalannem.blogspot.com.tr

Filiz Şahin
http://makyajkelebegi.blogspot.com.tr

Leyla Kılıç
http://marindentarifler.blogspot.com

Melis Hasırcı Tezcan
http://www.oncekadinsonraanne.blogspot.com.tr

Nihan Keçeci
Tali
www.sansbocegi.com

Pınar Şenoğlu
www.pinarlahayat.com

Rabia Tornacı
http://www.tavsiyesever.com

Sena Dursun
http://nypdsena.blogspot.com.tr

Şafak Karadeniz
http://www.safagindunyasi.com
Kilimcigöldelioğlu

Yasemin Özer
http://biricitinyeri.blogspot.com.tr

Zehra Abdulhadi
http://www.zehraslife.com

Emeği geçen tüm firmalarımıza bizlere göndermiş olduğu bir birinden nazik hediyeleri için teşekkür ederim.
Bugünlük bu kadar en yakın zamanda diğer sponsorlarımızla birlikte olmak üzere...
Sevgiler...



1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhaba blogunu takibe aldım. Benimde naçizane kozmetik üzerine bir blogum var :)
    Senide kendi keşif etkinliğime bekliyorum. Uğrarsan sevinirim :)

    www.beautybygizzy.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski