Kaldığımız yerden hız kesmeden devam edelim :)
Laodikya tekstil merkez olan topraklardan esinlenerek adını da aldığı ECOCOTTON,Denizli'de tekstil sektörüne hızlı giriş yapıp bir birinden kaliteli ürünleri ile kendini ispatlamış ve markasını en zirveye taşımaya devam ediyor.Konseptimize özel kutularının ve notlarıyla tüm bloggerlarımıza havlularını hediye ettiler.



1923 Yılında Ankara'da küçük bir atölyede başladığı üretimine,hız kesmeden yeni ürün gamları ekleyerek günümüze kadar ulaşan fakat biz onları daha çok kolonyalarından hatırladığımız nadir firmalardan olan EYÜP SABRİ TUNCER bizlere kolonyalı mendillerinden,zeytinyağlı şampuan ve el losyonundan oluşan birer set gönderdiler.Eşim doğal zeytinyağlı şampuanına bayıldı bende el ve vücut losyonuna.Yakın zamanda ürünlerin incelemesini detaylı paylaşacağım.


''Aç bir FREŞA hayatını yaşa'' sloganını duyduğumuzda zaten tanıdığımız FREŞA 4 çeşit meyveli sodalarını ve özel açacakları ile etkinliğimize renk kattı.


Kendilerinin hem ürünleri hakkında bilgi verdiği gibi hemde bloggerlarımıza özel günlük kullanımda ihtiyacı olabilecek ürünlerini hediye eden FARMASİ,helal sertifikalı olması ve Türk Sermayesi olması nedeni ile biz kadınlar tarafından en çok tercih edilen markalardan....



Bir birinden güzel kişiye özel parti tasarımları yaptığı gibi #sevgininrengikirmizi etkinliğimiz içinde çok güzel sukulentleri ile hem sunumunu yaptı hemde bizlere bu güzel el emeği sukulentlerini hediye etti FEELGOOD 'un güzel sahibesi Özge Hanım....

Ankara'nın en sevilen Kore Kozmetik ürünleri ile bilgiğimiz HOLİKA cilt maskeleri ve el kremleri ile bizlerle beraber oldu,yapılan çekilişte 4 davetli bloggerimiz bu sete sahip oldu...Maskenin bir tanesini deneyimledim,diğerini de deneyince sizlerle paylaşacağım :)

Geçen yıl ki #2forall etkinliğimizde yine sponsorumuz olan İKON SABUN bu yıl yine benimle beraber oldu,özel isteğimi yerine getirerek çok şık ve mis gibi kokan küvet şeklinde içinde deniz yıldızı olan kokulu taşlarından bloggerlarımıza hediye etti.Ben açmaya kıyamadım :)

Evde biraz beyaz,biraz renkli ve hatta siyah çamaşırlarınız var,ama makinayı doldurmuyor mu?
Çözümü için İZİWASH'ı kesinlikle denemelisiniz.Renkli ve beyaz çamaşırlarınızı makinanıza gönül rahatlığı ile yıkayabilirsiniz yapmanız gereken 1 adet iziwash mendil eklemek....

Blogger dostu bir marka olan KLİKSA konseptimize uygun kırmızı renkte çift kişilik çarşaf takımı ile bizlerle beraber oldular....

Doğumgünleri,hoşgeldin bebek,sünnet,kına,nişan ve düğün gibi bir çok organizasyonlarınızda sizlerde kişiye özel  keçe ürünlerinden tasarım yaptırabilirsiniz,hem kalıcı olur hemde kullanışlı bir şey hatıra olarak korunulur,bunun için yeni adres ise KEÇELİ HAYALLER olmalı bence :)


Bugünlük sizlere E ve K  harflerindeki sponsor firmalarımızı yazdım,en yakın sürelerde yine alfabetik olarak diğer sponsorlarımız da yer alacaktır.
Bizlerin paylaşımlarını #sosyalannemile14subat #sevgininrengikirmizi ve #sosyalannemevents taglerinden sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Bu yazımda yer alan tüm sponsorlarımıza bana güvendikleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
Sevgiler..

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski