DÜNYA OYUN OYNAMA GÜNÜ’NDE
BÜTÜN İSTANBUL BEŞİKTAŞ’TA OYNUYOR
OMO İLE OYUN SOKAKLARA TAŞINIYOR!

OMO, 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nde küçük büyük herkesi sokaklara davet ediyor. Son kampanyasında “Bırakın Çıksın, Özgürce Oynasın” sloganı ile dışarıda oyun oynamanın çocuk gelişimindeki önemini vurgulayan OMO, yaptığı etkinliklerle de ebeveynlere bu yönde rehber olmaya devam ediyor.

Türkiye’de, Marmara Üniversitesi tarafından 2010 yılında başlatılan
“Dünya Oyun Oynama Günü’nün” 2016 yılı teması “Oyun Oynamak İçin Özgürlük Veriyoruz: Çocuk Dostu İstanbul” olarak belirlendi. Bu temaya uygun olarak OMO 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nde de Beşiktaş Belediyesi işbirliği ile Beşiktaş Abbasağa Parkı’nı ve Kuruçeşme, Ortaköy, Bebek, Arnavutköy semtlerinde çeşitli sokakları oyun alanına çeviriyor. Çöp kutuları basket potalarına, banklar tahterevallilere, sokaklar seksek alanlarına dönüyor, salıncaklardan müzik sesleri yükseliyor.

28 Mayıs Cumartesi günü hem çocukları hem de ebeveynleri farklı sürprizler bekliyor.

Kirlenmek Güzeldir felsefesinden yola çıkarak, çocukların geleceğe daha iyi hazırlanması için açık hava oyunları ve deneyimleyerek öğrenmenin önemini vurgulayan OMO, “Bırakın Çıksın, Özgürce Oynasın” mottosunu her fırsatta ebeveynlere ilham verecek bir etkinliğe çeviriyor. 28 Mayıs Dünya Oyun Oynama Günü’nde, Beşiktaş Belediyesi işbirliğiyle Beşiktaş Abbasağa Parkı’nı ve Beşiktaş’ın Kuruçeşme, Ortaköy, Bebek, Arnavutköy semtlerini oyun alanına çeviren OMO, küçük büyük demeden herkesi saat 11:00 – 19:00 arası Beşiktaş’taki bu etkinliklere davet ediyor.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski