Bu gün sizlere benim bildiğim ama belki sizlerin henüz duymamış olabileceğini ve ''Küçük Ev Aletlerinde Türkiye'de Damgasını Vuracak Bir  Markadan bahsedeceğim sizlere...
Markamızın adı STİLEVS.
stilevs


40 yıllık bilgi ve birikimlerini birleştirerek girdikleri ev elektroniği sektöründe ürünlerin pratikliği,kullanım kolaylığı ve zarif duruşları ile müşterilerinin isteklerini fazlasıyla karşılıyor.
Beni tanıyanlar bilirler memnun olmadığım veya kullanmadığım hiç bir ürün ve marka ile ilgili deneyimlerimi paylaşmam.Elektronik ürün alırken hep korkarak alan bir tüketiciyim.
Nedeni ise; Bir kaç popüler markanın ürünleri ile yaşadığım sorunlar ve bir türlü çözüm alamadığımdan dolayı aldığım ürünleri direk çöpe atmak zorunda kalmışlığım oldu.
Elektronik ev ürünleri alırken de benim kendimde belirlediğim kriterlerim vardır.Örneğin; Ürün kullanışlı olmalı,beklentimi karşılamalı,az yer kaplamalı,uzun ömürlü olmalı gibi sayabileceğim bir çok nedenden saydıklarım benim seçimlerimden bazılarıdır.
Stilevs ise,yeni tüketicileri ile buluşan markalardan bir tanesi olmasına rağmen,şuana kadar hiç bir olumsuz yorum okumadım ve duymadım da.Türkiye'nin dört bir yanında şuan için 275 adet olan yetkili servis ağı her geçen gün büyüyor.Biz müşteriler olarak ürün bozulduğunda arızalandığında en yakın yetkili servise koştuğumuz için servis ağı çok önemli.
Stilevs'in bünyesinde ki ürünlerden bahsedecek olursak eğer,Ev temizliği,Gıda hazırlama,İçecek hazırlama,Ev gereçleri,Kişisel bakım ve Ütüden oluşmakta.Uygun fiyatları olduğunu görüyorum sitelerinde ürünlerin renkli olması ise evimize getirdiği başka bir güzellik bence.
Ben Stilevs markasından Robotik Midi Doğrayıcı ürününü sizler için deneyimledim ve YOUTUBE KANALIM'da sizler için paylaştım umarım beğenirsiniz :)




Sizler eviniz için elektronik ürün alırken nelere dikkat edersiniz,evinizde hangi ürünleri daha çok kullanıyorsunuz?

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. etkinliğinde duymuştum ilk markayı canım bu aralar kafayı ev eşyalarıyla bozmuş durumdayım :) taşınma öncesi :) teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. İlk kez sizlerle beraber düzenlediğim etkinlikte sponsor olmuştu marka,bende sonrasında bekledim yazmak için ve kişisel fikirlerim bu şekilde gelişti.Bence sende ihtiyacın olan ürünleri inceleyebilirsin sitelerinden.

    YanıtlaSil
  3. Markayi bilmiyorum ama mini dograyici çok sirin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski