Dagi ev giyimine şıklık katan ‘baba – oğul’ koleksiyonuyla oğullarının ilk kahramanı olan Türkiye’nin önde gelen hazır giyim markalarından Dagi; tüm gün işte yorulduktan sonra evlerinde dinlenmek isteyen babaları unutmuyor. Dagi’nin nefes alan kumaşlarla hazırlanan rahat ve şık tasarımlara sahip pijama ve eşofmanları, Babalar Günü için en iyi hediye alternatifleri arasında yer alıyor.

Dagi Baba ve Oğullara özel Babalar Günü Koleksiyonu
Erkek giyimde ev modasını yaratacak şık renk ve tasarımlar sunan Dagi, rahat hareket etmeyi sağlayan kumaş ve formlarıyla babalara ihtiyaçları olan konforu sunuyor. Dagi, Babalar Günü’nde babasına hediye almak isteyen herkesi tüm ürünlerde geçerli 1 Alana 1 Bedava kampanyasıyla buluşturuyor.

Hangimiz daha yakışıklı?

Dagi’nin babalar ve ilk kahramanı oldukları oğulları için de bir sürprizi var. Dagi’nin cildin nefes almasını sağlayan sağlıklı kumaşları ile hazırlanan ‘baba-oğul’ takımları evde birlikte vakit geçirmeyi seven ailelerin tercihi olacak. ‘Baba – oğul’ koleksiyonu birbirinden enerjik desenleri ve tasarımlarıyla aile içinde rekabet çıkaracak nitelikte. Baba ve oğulun birlikte giyebilecekleri takımlarla evin hangi üyesinin daha yakışıklı olduğu ise annelerin tercihine kalacak.

Dagi erkek koleksiyonunda pijamadan eşofmana, iç giyimden mayoya, şort takımlardan sabahlıklara kadar pek çok farklı ürün seçeneği bulunuyor.

Dagi ürünlerine tüm Dagi mağazaları ve www.dagi.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. bayılıyorum bu tarz kombinlere :) dagiye uğramak lazım :)

    YanıtlaSil
  2. çok şirinmiş tam babalar gününe göre..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski