Merhaba arkadaşlar,bugün size yaklaşık 13 gün önce yeniden başka ürünler ile başladığım güneş,doğum ve cilt lekelerimden kurtulmaya başladığımın müjdesini vermek istiyorum.
Güneş,Doğum Ve Cilt Lekelerinden Kurtuluyorum. 
Güneş,Doğum Ve Cilt Lekeleri 

Daha önce bir çok leke giderici kremler kullanmıştım ama tam anlamı ile net bir cevap alamamıştım.Beğendiğim tavsiye edilen tüm ürünleri hemen hemen bitene kadar kullandım.Bu lekeler artık canımı sıkmaya başladığı için evde kendim bu sorundan daha uygun maliyet ile kurtulmak istedim. Lr Aleovera Acil Durum Spreyi,Lr MSM Jel Lr Aleovera Peeling ve lr zeitgard2 profesyonel cilt temizleyici makinası ile cilt,doğum lekelerim için kullanmaya başladım
Cilt lekelerinden kurtulmak isterseniz ilk şart mutlaka gün içinde yaz ve kış güneş kremi kullanmak olmalı,güneşin zararlı etkileri cildimizde lekelenmeler bırakabiliyor.
Cilt lekelerinden kurtulmak

İlk 1 hafta gün süresince düzenli olarak önce lr aleovera sprey ile cildimi temizledim sonra lr msm jel sürdüm,haftada 2 defa da lr aleovera peeling ile devam ettim sonrasında daha önce evimde olan Lr zeitgard2 cilt temizleyici cihaz ile cildimi temizledim.13 gündür rutin olarak yaptığım bu işlem sonucunda %90 oranında cilt lekelerimden kurtuldum.Bu işlemleri yaparken de farkında olmadan başka sorunlardan da kurtulmuştum :) Nedir onlar derseniz şakak kısımlarımda minik yağ bezelerim vardı,ufak ama bir kaç noktada sivilce izlerim gibi sorunlardan da arınmıştı cildim.Aynada kendime baktığımda temiz ve sağlıklı cildimi görebiliyorum.Bu cilt sorunlarımı giderirken her gün güneş kremi kullanmayı da ihmal etmedim tabi.

Benim maceram devam ediyor oğluma hamileyken bıyık üstünde oluşan lekelerim daha inatçı olduğu için o kısımlarda %80 gibi azalma oldu ama 13 günde ben bu sonuca bayıldım hakikaten.

Bildiğiniz üzere bloguma kullanmadığım fikrim olmayan hiç bir şeyi yazıp sizleri yanıltma,yanlış yönlendirme yapmadım şimdiye kadar ve tüm firmaların ürünlerini kullanan biri olarak gönül rahatlığı ile bu sete şans verebilirsiniz,tek şart düzenli kullanım :)

Yukarıdaki fotograflarda filtre yoktur,çok çirkin çıkmışım idare edin artık :)

LR ürünleri hakkında soru ve sorunlarınız olursa bana yazabilirsiniz.


13 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Düzenli kullanım çok önemli gerçekten. Benim hamileligimde hic olmadı bana, olanlar icin büyük sıkıntı çevreden biliyorum.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle düzenli kullanım ve uygulama şekli önemli.

      Sil
  2. Bir kaç arkadaşa bu ürünlerle ilgili övgü duydum. Senden de duymak güvenirliği arttırdı. Sevgiler.💞

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ablacım,denemediğim bilmediğim ürünleri önermeyi pek tercih etmiyorum bende.

      Sil
    2. Zaten olması gereken senin yazdığın gibi sade anlaşılır ve gerçekçi olması. Güvenilirlik uzun vadede çok önemli. Tebrikler canım.💕

      Sil
  3. Çok güzel bir ürün olduğu ve sanada fayda verdiğini duyunca sevindim cnm sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Tüm lekeler tamam ama şu dudak üstü bölgesi lekelenmesi kadar kötüsü yok bence.İki yıl önce bana da olmuştu ve makyajla bile kapanmıyordu...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dudak üstü tüm cildi kötü gösterebiliyor o nedenle çok hassasım en aza indi şuanda ve mutluyum:)

      Sil
  5. Etkili olmuşsa ne mutlu size. Bu konuda çok yetersiz ürünler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimyasal işlemlere maruz kalmak istemediğimden uzun vade de bitkisel çözüm için bu ürünleri denemeye başladım,sonucuna da bayıldım.

      Sil
  6. Merhabalarrr Sosyal Anneyim..Haziran ayında paylaştığınız bu yazıyı yeni görebildim.Merak ettiğim şey;kullandığınız süre sonunda gerçekten lekeler üstünde etkisi olup olmadığı,lekeleri yok edip etmediği..Zira güneş,doğum,yaş almaya bağlı lekelerden yana dertliyim ben de.Kullandığım leke giderici hiç bir ürün işe yaramadı.Bu lekelerden kökten kurtulmanın tek yolu estetik müdahale,lazer diye düşünürken yazınızı okuyunca ilgimi çekti bu ürün benim.. Bu arada blogunuzu takibe aldım,ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim sizi...Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Yeşim Hanım,öncelikle güneş ve doğum lekelerim için bir çok leke karşıtı krem kullanmama rağmen geçmeyen inatçı lekelerimle olan savaşı kazanmış bulunuyorum,önce lr ürünleri ile lekelerimde açılmalar sağladım sonra ise daha derinlemesine cilt bakımı yapan lr'a ait zeitgard1 dediğimiz makina ile tamamen bu sorundan kurtuldum bu işlemler bir kaç ayımı alsa da lazer gibi ileride sağlığımı zora sokacak işlemlere maruz kalmamak en güzeli oldu benim için.Dilerseniz bana sosyalannemblog@gmail.com dan ulaşabilir sizde bu sorununuzdan kurtulabilirsiniz.

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski