Herkese merhabalar,bugün sizlere çocuklarımıza oyuncak alırken neden orijinal lisanslı oyuncakları tercih etmeliyiz konulu yazımla beraberiz.
Biz ebeveynler olarak bebek ve çocuklarımıza hamilelikten itibaren hep her şeyin iyisini ve kalitelisini onun cildine ve kendine zarar vermeyecek ürünleri seçmeye başlarız,1 yaşını geçtikten sonra ise daha fazla oyuncaklara yönelme eğilimimiz olur.
Peki her aldığımız oyuncağı araştırıyor muyuz?
Orijinal lisanslı oyuncak değilse ne gibi zararları olabilir çocuklarımıza?
Bu konuda bir çok soru üretebilir cevaplarını da yapılan bilimsel araştırmalar ile alabiliriz.
Bu gün sizlere önereceğim karakter dükkanı sadece orijinal lisanslı karakterlerin oyuncaklarının bulunduğu bir site.Siteye girdiğiniz andan itibaren özellikle çocuklar yanınızda iseler günlerce o oyuncaklara bakacaklardır :)

Yüzlerde karakter oyuncaklarından bir tanesi mutlaka yine çocuklarınızın gönlünü çalacaktır zira bizimde öyle oldu.Kızım ve oğluma uzun zaman önce verdiğim sözümü tutabilmek için alabileceğim ürünleri onlara siteden gösterdim.Kızım ve oğlum kendi seçimlerini 4 parça olarak yaptılar şimdi sizlere sadece ilk seçimlerini paylaşacağım.
İlk seçimleri,harika kanatlar 3 tekerlekli scooter oldu oğlumun,kızımın ise prenses sofia 3 tekerlekli scooter'i tercih etti.3 Tekerlekli olması benim açımdan daha güvenli olduğunu düşündüğüm içindi.
karakterdukkani

Seçimizi yapıp siparişimizi verdikten 24 saat sonra ürünlerimiz elimizdeydi ve çocuklara ben işten gelene kadar kurulumunu babaları sağ olsun sağlamıştı. Akşam hep beraberce prenses sofia ve harika kanatlar'ı da yanımıza alarak parka gittik gönüllerince bir kaç saat bindiler.Parktan gelince de tekerleklerini ve scooteri güzelce yıkayıp kurulayıp evde binmeye devam ettiler.
lisanslı scooter
Çocuklar yeni olan her şeye çok hevesli oluyorlar ve canları sıkıldıklarında ise mutlaka kendilerine yeni bir oyun kurarak devam ediyorlar.Bu arada sofia ve harika kanatlar scooterler çok dayanıklı,sürüşü kolay, 3 tekerlekli olması sebebi ile özellikle küçük yaşlardaki çocuklarımızda dengeyi sağlaması ve silikon tekerlekleri ile de sessiz oluşu bizim tercih nedenlerimizdi...
Sizler çocuklarınıza oyuncak alırken nelere dikkat edersiniz bizimle paylaşır mısınız?

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski