Merhabalar hepinize,umarım keyifler yerindedir.
Okullar açıldı,tatiller bitti havaların malum durumundan hastalıklar başlar oldu keza benim çocuklarımda aynı durumda bol bol vitamin takviyesi tavsiye ediyorum özellikle meyve.
Bugün sizlere Lr firmasına ait bir set olan box set ve içeriğinden bahsetmek istiyorum.Bildiğiniz üzere bende Lr firmasında iş ortağıyım ve bir çok ürününü kullanarak benim gibi aynı sorunları yaşayan çevrem ile de memnuniyetimi paylaşıyorum.
Lr'ye ait %90 civarında aleovera içeren bir set olan  lr box set bizlerin deyimiyle acil durum ecza dolabı her evde,arabada ve mümkünse çantada taşınmalı.



Bizler yani özellikle çocuklu evler,okullar,özel hastaneler,eczaneler gibi sayabileceğimiz bir çok sektörde iş ortaklarımız vasıtası ile box seti temin edebilirsiniz,eğer sizde lr shop'a üyeyseniz mutlaka siparişlerinizde box seti sepetinize eklemelisiniz.
Box set dediğimiz kutunun içeriğinde 1 adet aleovera acil durum spreyi,1 adet lr consantre krem ve 1 adet de lr propolis kremi içermekte olup ufak sorunlarda büyük çözümler sunabiliyor bu set.
Örnek verecek olursam kendimden,oğlumun yanan bacağındaki izler ve iyileşme sürecini hızlandırması,tırnak mantarında yarayı iyileştirmesi,saç dipleri kabuklanmasında saç derisini normale döndürmesi ve saç kabuklanmasını önlemesi,kayınvalidemin ayağına batan makas sonrası kanamayı durdurması ve mikrop kapmasını önlemesi,makyaj altı bazı olarak kullanılması,nemlendirici özelliği ile nemlendirici olarak kullanılması,propolisli kremi ile yara bakımında,ameliyat izleri vs gibi durumlarda kullanılması .Kısacası dediğim gibi mini bir ecza dolabınızdır.
Bizler günlük hayatta o kadar gereksiz şeylere paralar harcarken evimizde kendimize veya çevremizdekilere acil durumlarda kullanmak üzere bu seti almaya gerek duymalıyız.
Lr'ı çoğunuz duydunuz biliyorsunuz oysa ki Dünya'nın 2. büyük aleovera üreticisi ve aleovera bitkisi cilt hastalık ve sorunlarında müthiş çözümler tedaviler sunuyor.Lr'a üye olduğunuzda istediğiniz zaman sipariş verir isterseniz sizde tavsiye eder kendinize bir ek iş olarak yapabilirsiniz bu tamamen sizin elinizde (bir zorunluluk ve yaptırım aylık kota vs yok) ekibimde o kadar çok lr ürünleri kullanıcısı var ki tüm memnuniyetlerini görmek bana mutluluk veriyor.
Sizlerde lr box set alıp kendinize ve sevdiklerinize bir iyilik yapmak isterseniz bana sosyalannemblog@gmail.com dan  ulaşabilirsiniz.


Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski