Anadolu Yakası’nın en prestijli otelleri arasında yer alan ve uluslararası otel markası Rotana Grubu’nun Türkiye’deki ilk oteli Burgu ve Tango Arjaan by Rotana, Kasım ayında ödüllü baş aşçısı Rafet İnce’yle birlikte birbirinden keyifli Chef’s Table etkinlikleri düzenliyor.


rafet ince

İki burgu kule ve tango figüründen ilham alınarak tasarlanan, mimarisiyle etkileyici üç ikonik yapıdan oluşan Anadolu Yakası’nın prestijli oteli Burgu Arjaan ve Tango Arjaan by Rotana11 Kasım ve 25 Kasım tarihlerinde, akşam 19:30-22.30 saatleri arasında otelin ödüllü şefi Rafet İnce’yle birlikte keyifli bir Chef’s Table etkinliği düzenliyor. Her bir etkinlikte, başlangıç, ana yemek ve tatlılardan oluşan altı çeşitlik özel bir gurme menünün tadımının yapılacağı şovlarda aynı zamanda Şef Rafet İnce konuklarına bu yemeklerin serüvenini, sırlarını ve ideal eşleşmelerini de anlatacak.





Dip not olarak şunları da eklemeden geçemeyeceğim,değerli şefimiz Rafet İnce mükemmel görsel showları ile hem gözlerinize hemde midelerinize bayram ettiriyor.Mutfaktaki tüm işlemlerden bizzat sorumlu olduğu gibi deneyimli kadrosu ile gurme menüleri harikalar yaratacaktır.Gitmek isteyenlere duyurulur :)

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. ama ben diyetteyim canımya ve bunlar süper görünüyor :)

    YanıtlaSil
  2. Daha önce de bu konuda olumlu yorumlar okuduğumu hatırlıyorum.Çok keyifli ve lezzet dolu olacağına şüphe yok...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski