Kendinizi yılın soğuk zamanlarına hazırlayın! Zeitgard Gece Maskesi (Anti-Age System Sleeping Mask) gece boyunca, cildinize anında farkına varabileceğiniz etkili bir bakım sağlar.

Uyurken Güzelleşmek İster misiniz?


Zeitgard Anti-Age Gece Maskesi 

Zeitgard Anti-Age Gece Maskesi içeriğindeki;
– Jojoba yağı cildin nem oranını en uygun seviyeye taşır.
– Ultra Filling Spheres maddesi Anti-Age etkisi gösterir.
– Şizandra üzümü cildi tazeler.

Değerli Jojoba yağı cildi yoğun bir biçimde nemlendirir ve taze, gergin bir cilde kavuşmanızı sağlar. Şizandra üzümü cilde akım sağlar ve cildinizin doğal yenilenme sürecini gece boyunca destekler. ZEITGARD Ultra Filling Spheres maddesi Anti-Age etkisi gösterir.

Zeitgard Gece Maskesi nasıl kullanılır?
Zeitgard Gece Maskesi’nin zengin içerikli yapısı özellikle gece boyunca gündüze göre cilde daha iyi şekilde yerleşir.Maskeyi yüzünüze sürün ve yıkamayın. Gece boyunca maske yoğun bir şekilde etkisini gösterecektir.

En iyi sonuçları elde edebilmeniz için maskeyi haftada iki kere uygulayın. Zeitgard Gece Maskesi 50 ml’lik şişelerdedir.

Yatmadan 20 dk öncesine kullanın. Böylece maskeniz yatağınıza bulaşmayacaktır.

Zeitgard Gece Maskesini kimler kullanabilir?
Cildinin bakımına önem veren, cildinin nem oranını etkili biçimde dengelemek ve parlak bir cilde sahip olmak isteyenler için uygundur.24 saat derinlemesine bakım yaptığı gibi cildin nem dengesini kusursuzca korumaktadır ve cilde genç parlak görünüm kazandırmaktadır.

%40 indirimli almak isterseniz aşağıdaki linklerden bana ulaşabilirsiniz.
Fatma Doğan Lr Bağımsız İş Ortağı

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Merhabalarrr Sosyalannem..Gece maskesini hele yıkamadan yatılanını ilk defa duydum,gördüm desem yeridir.Değişik ve ilginç geldi bana.Ama cildimizin gece uyku sırasında kendini yenilediğini düşünürsek mantıklı da geldi.Paylaşım için teşekkürler..Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir çok marka lr'dan sonra çıkarmaya başladı ama ben bu üründen memnun kaldım :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski