Merhabalar herkese bugün sizlere lr markasına iş ortağı olduğumdan beridir severek kullandığım Lr zeitgard1 nedir ? nasıl kullanılır? sizlerle de paylaşmak istedim.
Lr Zeitgard 1 Nedir Lr Zeitgard 1 Nasıl Kullanılır

Biliyoruz ki günümüzde teknolojinin de hızla ilerlemesi ile normal şartlarda evlerimize alamayacağımız büyüklük ve fiyatlarda olan cihazlar artık küçülerek hayatımıza girmeye başladı.Normal şartlarda güzellik merkezleri ve kuaförlerde seans olarak yaptırdığımız uygulamalar hem bütçe olarak ceplerimizi yoruyor hemde güzellik merkezi ve kuaförlerde beklediğimiz sıra vaktimizi kaybettiriyor,kullanılan aletlerin hijyeni sağlığımızı ilerleyen dönemlerde tehdit edebiliyor takdir edersiniz ki.
Öncelikle bugün size LR Health & Beauty Systems'in evde tek başlık ile,güzellik merkezlerinde ise 
(başlık değişimi yapılarak) dakikalar içinde cilt bakımı yaparak günün makyajını,
derinlemesine cilt temizliğini,siyah noktalar, parlak görünüm,cilt lekeleri gibi bir çok alanda bu makinadan 
verim alabilmekteyiz. Kısacası evdeki güzellik merkezimiz diyebiliriz.
zeitgard 1

Zeitgard yüz temizleme fırçası LR’ın bu sene çıkardığı en yenilikçi ürünlerden bir tanesidir. Kullanan herkes hayran oluyor.Piyasada başka pek çok temizleme fırçası varken Zeitgard’da fark yaratan şeyler nedir?     Zeitgard1'in çok önemli iki özelliği var:
1. Osilasyon: Osilasyon salınım demek. Standart fırçalar tek bir yöne doğru dönerken, Zeitgard1 fırçası sağa ve sola salınım yapar. 
Dakikada 7.000 kez titreyen yuvarlak uçlu fırçanın lifleri cildi tahriş etmeden derinlemesine temizler. Youtube’a Zeitgard yazarak buna ilişkin yapılan karşılaştırma testlerini bulabilirsiniz.
2. Fırça başlığının LR için özel üretilmiş ve yuvarlak uçlu liflerinin içinde anti bakteriyel
Microsilver var,yani mikro gümüş taneleriZeitgard ayrıca INSTITUT FRESENIUS  tarafından ASTM E2180 standartlarına göre test edilmiş (Polimerik ya da hidrofobik materyallere eklenen antimikrobiyal ajanların ne kadar etkili olduğunu gösteren bir test) ve fırçadaki gümüşün antibakteriyel etkisi bu kurum tarafından da kanıtlanmış. Microsilver sayesinde fırça başlıkları 3 aya kadar hijyenik kalır.Fırça lifleri ve özel olarak geliştirilmiş temizleme ürünleri birbirleriyle yakın bir ağ oluşturur, ciltteki kirleri çözer, içeriğine hapseder ve tamamen ortadan kaldırır. Cilt yenilenir, temizlenmiş, daha parlak ve tamamen ışıltılı bir hal alır. Masaj fonksiyonu sayesinde uyarılır ve düzenli kullanımda gerginleşebilir.
Zeitgard1 cihaz 2 adet başlıktan oluşmakta bir tanesi normal ciltler için(mavi) diğeri ise hassas ciltler için(pembe)başlıklı olarak benim gibi iş ortakları vasıtası ile %40 indirimle sahip olabiliyorsunuz. Aklınıza takılan her hangi bir konu olursa bana iletişim formundan ulaşarak bilgi edinebilir Youtube Kanalımda uygulama videosunu izleyebilirsiniz,yakında bende bir kullanım videosu çekeceğim.
Apartmandaki komşuma tek seans zeitgard1 uygulaması sonucunu aşağıya ekliyorum.
Lr Zeitgard 1 Kullanımı Öncesi/Sonrası

Sizler Lr markasını duydunuz mu? Hangi ürünlerini kullandınız,memnun kaldınız mı?


6 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ben de çok memnunum Zeitgard dan, elektrikli diş fırçası gibi, her evde olmalı 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel,bende hem kendime hemde yedek başlık ile çevremdekilere uyguluyorum ve çok sipariş aldığım ürünlerden biri....

      Sil
  2. Bu ütü gibi olanı merak ediyorum ben asıl

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yakında onu da paylaşacağım canım.Oda muhteşem zeitgard2 :)

      Sil
  3. Çok profesyonel bir anlatım olmuş canım.Sayende severek kullandığım cihaz hakkında biraz daha bilgilenmiş oldum.
    Bu cihazı kullanmaya başladığımdan beri aldığım birkaç minik önlemle bilikte cildim kesinlikle çok daha iyi bir hale geldi.Güle güle kullan sende ♥

    YanıtlaSil
  4. LR Zeitgard1 anlatımınız çok açıklayıcı olmuş.Bu cihazı çok merak ediyorum doğrusu.Güle güle kullanın😊

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski