Merhabalar herkese,daha öncede bir çok çocuklarda oyuncakları seçimimde dikkat ettiğim yazılarımı sizlerle paylaşmıştım bugün yeniden üstünden bir kez daha geçelim istedim.
Biz ebeveynler olarak çocuklarımıza aldığımız her oyuncaktan ve hatta onların seçtiği oyuncaklardan da sorumluyuz bilirsiniz,biz ne kadar doğruyu iyiyi,doğruyu öğretmeye çalışsak da onların istediği her oyuncağa evet dememeliyiz.Oynadığı her oyunda ve oyuncakta öğrendikleri büyüdüklerinde kişiliklerine de katkısı olacaktır.

Geçenlerde daha önce de sıkça alışveriş yaptığım orijinal lisanslı oyuncakların satıldığı  Karakter Dükkanı'ndan kızım için My Little Pony oyuncağı sipariş ettik.Bende çocuklarımla karakterleri öğreniyorum itiraf edeyim :) Gün içinde tv izleyemediğim için ne yazık ki bir çok çizgi film karakterlerinden uzağım.Nedir bu My Little Pony acaba diye araştırırken.''Equestria, büyülü yaratıkların her türlüsüne ev sahipliği yapan bir yerdir. Küçük Midilliler, burada barış içinde yaşarlar ve şarkı söyleyerek ve oyunlar oynayarak günlerini geçirirler. Fakat, buradaki tüm canlılar, barışçıl değildir ve Midilliler, sürekli cadılar, troller, goblinler ve kendilerini yok olmuş, köle edilmiş ya da kendilerine zarar verilmiş görmek isteyenlere karşı yaşamda kalmak için mücadele etmek zorundadırlar. Twilight Sparkle ve arkadaşları uyum elementlerini kullanarak bu mücadelede baş rolü oynamaktadırlar.'' gibi bir bilgiye ulaştım.


İyilerin kötülere karşı hayatta kalma çabası diyebiliriz.Kızım her zaman ne seçeceğini biliyor :) Hep iyi ve güzel kalmaları şevkat dolu olmalarını dileyerek My Little Ponylerin de çok tatlı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim :) Kendine özel şapka,giysi ve tokalarıyla şıkır şıkırlar. 
Sizde çocuklarınıza orjinal lisanslı oyuncakları online olarak sipariş vermek isterseniz http://www.karakterdukkani.com/ mutlaka uğranacak siteler arasında....

Sizler çocuklarınız için My Little Pony oyuncaklarından edindiniz mi?

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. keske bütün çizgi filmler masum olsa bütün karakterler böyle sevimli olsa

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski