Merhabalar hepinize bugün sizlere geçtiğimiz hafta burada yazdığım üzere harika bir blogger etkinliği için bir araya gelmiştik,bu etkinlikte bir birinden değerli firmalarımız desteğini esirgememiş ve en yeni ürünlerini denememiz için göndermişler.Daha önce tanıdığımız bildiğimiz markaların yanı sıra yeni tanıştığımız markaların ürünleri ile ilgili yorumlarımı zaman içerisinde ayrı ayrı sizlerle paylaşıyor olacağım.

Şimdi dilerseiz #vazgecilmezmarkalarlasevgililergünü etkinliğimizde hangi marka hangi ürünleriyle bizler ile beraberdi hep beraber okuyalım....

Daha önce genel ev temizliği için ürünlerini kullanmış olduğum Amway,network usulü doğrudan pazarlama şeklinde doğal içerikli ürünleri ile yaklaşık 30 yıldır çoğumuzun duymuş olduğu ve kullanmış olduğu markalardandır,daha önce kozmetik ürünlerini hiç denememiştim,diş macunu,diş fırçası ve diğer ürünlerini bende çok merak ediyorum.Rujun ilk özelliği ise aynalı oluşu sayesinde sürerken ayna arama derdinde olmayışınız güzel düşünülmüş bir ayrıntı.

Çocuklara,yetişkinlere mutlaka her kalhvaltı sofrasında eksik edilmemesi ve günlük alım miktarı kadar tüketilmesini şiddetle tavsiye ettiğim balı bizde sofralarımızdan ayırmıyoruz,güvendiğim ve sürekli kendini kanıtlayan markalardan olan balparmak tüp balları ve benim vazgeçilmezim apiterazen ile bizlerle beraberdi.

Daha önce yine bir çok cilt ve el bakım kremini kullandığım ve beğendiğim markalardan olan bebak bu defa zeytinyağlı el ve vücut kremi ile bizlerle beraberdi.Kokusunu ve sürdükten sonraki kokusu sizi rahatsız etmediği gibi yumuşacık bir bakım sağlıyor.Öellikle kış aylarında evde bulunmalı...

Bir çok blogger arkadaşımda son zamanlarda sıkca görmeye başladğım rossman'ın yeni markalarından ve online olarak da renkli dükkan'dan temin edebileceğiniz uygun fiyatlı makyaj ürünleri genç kızların yine gözdesi olacak gibi görünüyor,bende oje delisi olarak önce ojeyi denemek istiyorum :)

Evde en çok kullandığım markalardan olan cif,domestos ve omo bizlere en yeni temizlik ürünlerinden göndermişler,sık sık bitince yenilediğim markaların ürünlerini kullanmak daha bir güven vericidir bilirsiniz.




Deniz kokulu taş mis gibi kokan gül şeklinde sabunu ve kokulu taşları ile bizlerleydi.

Kozmetik market denilince ilk akla gelen markalardan ve Türkiye'de özellikle çok sevilen gratis bünyesinde bulundurduğu markalar ile yaptığı iş birlikleri sayesinde daha da büyüyecek gibi görünüyor,bizlerde gratis'e yeni gelen wet wild'in rujlarını denemek için sabırsızlanıyorum.

Daha önce sizlere güvenerek ve şiddetle tavsiye ettiğim çocuklar için harika orijinal oyuncakların bulunduğu karakterdukkanı herkesin seçtiği oyuncaklar ile çocuklarımızı mutlu etti.Bizim seçimimiz itfaiyeci sam araçları oldu.Çınar'ımın yeni oyuncakları ile ilgili özel bir yazımız yakında blogda olacak.



Gün içinde ofiste mutlaka kahve saati ayırım kendime,günün yorgunluğunu ve iş planlarımı kahve eşliğinde gözden geçirim ve bunun için türk kahvesinin hayatımda özel bir yeri var :) Daha önce bana hediye olarak getirilmişti kuyulukahve,Eskiden şairlerin şiirlerini yazdığı, yazarların romanları için çalışmalar yaptığı , o zaman ki mebuslar Meclisine yakınlığı nedeniyle milletvekillerinin uğrak yeri olan, Ankara'da bulunan ve kahvesi ile meşhur Kuyulu Kahvede içilen kahveler yeniden bizlerle oldu ve çok mutlu olduk.


Evde genellikle yemekleri canım kayınvalidem yapıyor ben çalıştığım için,arada farklı pratik şeyler yapmak istediğimiz zaman tabi ki elimin altında Knorr paket çorbalar,tavuk suları ve özel harçlar olmazsa olmazımız...

Benim hayatımda sıcak içeceklerden çay'ın yeri her zaman başka,her çayı ailecek ne yazık ki içemiyoruz,tadı,içimi,fiyatı ve kalitesi lipton olmalı :)


Son zamanlarda sağlık güzellik markaları ile çok ilgileniyorum biliyorsunuz yoncakozmetik yakın bir zamanda cilt yenilenmesi ve kırışıklık giderici serumunu henüz deneme fırsatım olmadı ne yazık ki ama vaadleri çok güzel.

Boş vakitlerimde kitap okumayı çok sevdiğim kadar,mangala boyamalara da ilgim var ama bende artık ergen adayı bir kız olunca annenin tüm eşyalarına ufaktan el koyulmalar başladı :) Ne yapalım onlar öğrensin biz onları izleyelim. minvalyayinlari hem çocuklar hemde büyükler için bir çok yazarın kitaplarını bulabileceğiniz bir site,okumayı sevenler için mutlaka göz atılmalı siteye.


Otaci markasını bilmeyen yoktur sanırım,bende bir çok ürününü kullanmış biri olarak göz makyajı temizleme ürününü çok beğendim.Etkinlikte bir çok tester ve meyveli yağlı saçlar için şampuanı bende idi, ama saç yapıma uygun olmadığı için benim kadar severek kullanacak komşuma hediye ettim.

Çocuklara elimden geldiğince sütlü tatlı yapmaya çalıştığımı beni takip edenler iyi bilir :) Sütlü tatlılar konusunda mutfağımdaki markalardan Pakmaya puding çeşitleri ile bizlerle beraberdi.Bir kısmı çabucak bitmiş olsa da hafta sonu planlarımın arasında puding yapmak var :)

Tasarımlarını,ürünlerin kalitesini ve girişimciliğini çok takdir ettiğim Pinkylola harika bir çanta tasarlamış ve şans benden yanaymış ki tamda ihtiyacım olduğu gibi çıktı.Bir kaç iş birden yapınca ne yazık ki unutmamak adına bir kaç ajandam var o ajandaları aşağıdaki çantamda taşıyabilirim yanına kalemlerimi ve notlarımı da ekleyerek.Elinize sağlık.


Revox ürünlerini severek kullandığımı ve bu nedenle saçlarımın çabuk uzadığını ve özellikle dip boyalarımın çabuk geldiğini bilmeyen yoktur sanırım :) Elimdekiler bittiğinde yenisini almıştım şimdi serimizi yenilemiş olduk korkusuzca kullanmaya devam edebilirim :)


Svr Ürünlerinden atopik ciltler için şampuanını geçtiğimiz yıllarda yine bir etkinlik sayesinde edinmiştim,ama cilt yapıma uygun olmadığı için bu sorunu yaşayan bir yakınımı mutlu etmiştim,bu sefer ürünlerini en yakın zamanda kullanıp görüşlerimi sizlerle de paylaşıyor olacağım.


Sosyopix kolaj resimlerim neredeyse bir albüm kadar oldular ve kimisini çantamda kimisini ise magnetler ile tutturarak evimde sergiliyorum ama artık bir albüm yapma vakti,fotograflara baktıkça geçmişi yaşamak çok güzel ve ne yazık ki bu alışkanlıklarımız bitiyor yavaş yavaş sanırım.

El yapımı ve %100 doğallık ve üstüne yöresel tatları geri getiren Uneller lezzetlerini bulduğum marketlerde  mutlaka aldığım enfes lezzetli kurabiyeleri ve gevrekleri ile bizlerleydi.
Son olarak sevgili Şafak'ın eşi Alp beyin işletiminde olan 5thcore sponsor afişimiz,lojistik ve biz bloggerlara genel seo analizi hediyesi vardı. Kişiye özel dijital çözümler de sunabilen 5thcore mutlaka inceleyin.
Bende nacizane Lr bağımsız iş ortağı olarak blogger arkadaşlarımı LR ürünleri ile tanıştırdım,umarım beğenmişlerdir,lr ürünleri ve iş fırsatı ile ilgileniyorsanız eğer benimle Buradan iletişime geçebilirsiniz.
Sevgili Şafak ve bizleri yeni ürünleri ile tanıştıran tüm sponsor firmalarımıza teşekkür ederiz,paylaşımlarımı sosyal medyada görmek için #vazgecilmezmarkalarlasevgililergunu hastaginden ulasabilirsiniz.

Sevgiler....

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Fatmacım geldiğin için tekrar teşekkür ederim. Ayaklarına sağlık
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski