Merhabalar hepinize bugün yine bu yazımda sizlere çocukların oyuncaklar ile hayata bakışlarını anlatmaya çalışacağım.Bilindiği üzere benimde ana sınıfına giden 4,5 yaşında tatlı mı tatlı yaramaz mı yaramaz bir oğlum var :)

Yaramaz dediğim klasik erkek çocuk tiplemesi aslında hep hareketli enerji dolu çocuklara denilir ya hareketli yada milletin deyimi ile hiperaktif... Benim en çok kızdığım kelimedir aslında hiperaktif.Hiper aktiflik ile hareketliliği bir birinden ayırt edemiyoruz halen ne yazık ki...
Neyse konumuza dönecek olursak oğlum Çınar bir çok oyuncağa ilgi duyuyor ve bende oyuncak seçimi yaparken mutlaka bir şeyler öğrenmesini teşvik edici oyuncaklar seçiyorum,geçtiğimiz günlerde ben yine oğluma karakter dukkani'ndan yeni oyuncaklar seçtim.

Biliyorsunuz artık sık sık karakter dükkani'nı kullanıyorum oyuncak alışverişlerimde çünkü oyuncakların çocuk sağlığına etkisi çok büyük lisanslı olması,orijinal olması ve zararlı kimyasallar içermemesi benim için etkili faktörlerden.
Çınar'ım ile ortak kararımız sonucunda itfaiyeci sam oyuncakları almaya karar verdik ve şansımıza o sıralar okulda yangın tatbikatı yapmışlar ve hangi aracın ne işe yaradığını da uygulamalı olarak öğrenmiş oldular.İtfaiyeci sam oyuncaklarını diğer oyuncaklarından daha bir ayrı koruyor,çünkü yangın ve insan hayatı ile ilgili bilgi sahibi benim küçük adamım.

Annelere hep tavsiye ettiğim gibi mutlaka çocuklarınıza eğitici ve öğretici oyuncaklar almaya çalışın ve mutlaka zararlı kimyasallardan çocuklarınızı uzak tutmaya çalışın.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Karakter Dükkanı, çocukların hayal dünyasını gerçekleştiriyor...Lisanlı ürünler olması anne- babaların içini rahatlıyor..

    YanıtlaSil
  2. Oyuncak seçiminde söylediğin şeylere kesinlikle katılıyorum.. Karakter Dükkanı'nı inceledim.Ne kadar çok çeşit varmış...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski