Benim polarize güneş gözlükleri ile tanışmam katarakt ameliyatı geçiren teyzem sayesinde oldu. Doktoru ameliyat sonrasında polarize güneş gözlüğü kullanmasını önerdi. 

Teyzem önce pahalı bulup itiraz etse de ben sağlık için gerekli olduğuna ikna edip aldırdım. Sonrasında çok memnun kaldı tabii.
Benim ise, o sıralarda açıkçası polarize güneş gözlüklerine ne ilgim ne de hakkında bilgim vardı. Ta ki bir gün arabada güneş gözlüğümü unuttuğumu fark edip teyzeminkini isteyinceye kadar. Kendi güneş gözlüğümle bu kadar rahat etmediğimi bariz fark ettiğim o gün benim ilgi alanıma da girmiş oldu. Artık her fırsatta, özellikle de araba kullanırken teyzemin gözlüğünü takar olmuştum. Kendime de alsam diye düşünüyordum ama işlerimin yoğunluğu ve fazladan masraf olur düşüncesiyle hep öteliyordum.
Bir gün internette gezinirken öğrendim ki benim yeni keşfettiğim polarize güneş gözlükleri meğer tekneciler ve balıkçılar arasında yıllardır popülermiş. Polarize güneş gözlüklerini açık hava sporlarıyla uğraşanlar, örneğin;  kayakçılar, bisikletçiler, koşucular, golf oynayanlar ve hatta dışarıda uzun vakit geçiren pek çok kişi de tercih ediyor. Yüzeylerden yansıyan parlamaları önleyen bir teknoloji ile üretilen bu camlar kullanıcılara sağlıklı, konforlu ve güvenli bir görüş sağlıyor. Özellikle kar, deniz gibi düz yüzeylerde güneşin parlaması gözlere ciddi zararlar verebiliyor. Bu yüzden katarakt ameliyatı olanlar, ışığa hassas kişiler ve katarakt riskini azaltmak isteyenler için ideal bir çözüm. Araba kullanırken sağladığı güvenli görüş ve rahatlığı ise ben bizzat deneyimledim.

Bu gezinti sırasında karşıma çıkan Atasun Optik’in internet sitesi ise benim derdime derman oldu diyebilirim. Gerçekten aradığınız her ayrıntıyı bulabildiğiniz profesyonelce hazırlanmış bir site çıktı karşıma. Ana sayfadaki  “polarize” kategorisine tıkladığımda bütün polarize gözlük çeşitleri ve markaları altlarında fiyat bilgileriyle önüme geldi. Beğendiğim gözlüğün üzerine tıkladığımda resim 360’lik bir açıyla dönerek gözlüğü rahat incelememi sağlarken gözlükle ilgili tüm detaylı bilgiler de açıldı. Üstelik %50 ye varan indirim, peşin fiyatına 9 taksit seçeneği, ücretsiz kargo, 14 gün içinde iade ve 30 gün içinde değişim imkânlarıyla. Bravo doğrusu.       

3 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. PALORİZE GÖZLÜKLER GERÇEKTEN ÇOK FAYDALI ALERJİMDEN DOLAYI BAŞKA GÖZLÜK KULLANAMIYORUM

    YanıtlaSil
  2. Göz hassas bir konu,onun için gözlük seçiminde belirli standartlara uygun olanları kullanmakta yarar var.Canım ben de sayende polarize özelliğini öğrenmiş oldum...

    YanıtlaSil
  3. Göz doktorları olarak, güneş gözlüğü kullanımını, göz sağlığını korumanın bir yolu olarak görüyor ve hastalarımıza sadece yaz aylarında değil, yılın tamamında öneriyoruz. Ayrıca bilgisayar başında çok uzun zaman geçirenlerin, istemli olarak sıklıkla göz kırpmalarını ve 20 dakikada bir 20 saniye boyunca 20 metre uzağa bakmalarını öneriyoruz. Ve bütün bunların yanında, hiçbir göz şikayetiniz olmasa bile yılda en az iki kez Genel Göz Muayenesi olmanızı mutlaka öneriyoruz. Çünkü bazı göz hastalıkları maalesef belirti vermeden ilerleyerek kalıcı körlüğe sebep olmaktadır.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski