Merhabalar efendim :) Bu gün sizlere sürekli oyuncak seçimi yaparken dikkat ettiğim konuları ve seçimlerimi bir kez daha farklı bir fiğür oyuncak ile yinelemek istedim.
Bugün ki konumuz minişler oyuncakları...


Mart ayı içerisinde almıştık minişler oyuncaklarımızı,kızım Ebrar severek oynuyor hatta okulda arkadaşları ile de beraber boş zamanlarında oyunlar kuruyorlardı.
Bir gün evde pet shop minişleri ile oynarken bende izledim,neler yapıyor o minnacık şeylerle diye.. Biz ebeveynlere göre oyuncak dediğin şöyle ele avuca gelir cinsten olacak ki oyuncaklığını görelim anlayışı sabittir :)

Kızım minişleri dizmiş pencere kenarına yanına başka oyuncaklar falanda koymuş oyun kurmuş kendince ve onlara market alışverişi,evde kardeşler arasındaki kavgaları,kıskançlıkları,oyun oynamaları ele aldığını düşünüyorum ki oyunda minişlere öyle anlatıyordu.İzlerken hayretler içinde kaldım hayal gücüne,yaratcılığına kurduğu oyunda ki her şeyin mükemmel oluşuna ve kafamda birden şöyle bir izlenim oluştu. Aslında minik figürler ve karakterler onların duygusal ve yaratıcılığında çok etkili olduğu,kendine ait bir youtube kanalı da açıp pet shop minişler videosu ve diğer oyuncakları ile yaptıklarını çekip yüklemiş ama sonra nedense videoları kaldırmış :)  Ben artık kızımın oyuncak seçimlerine müdahele etmemeye karar verdim çünkü anladım ki kendini tanımaya başladı....
Bizler oyuncaklarımızı Karakter Dükkanı'ndan temin ediyoruz, sizlerde yakınlarda çocuklarınıza oyuncak alışverişi yapacaksanız mutlaka bu siteye bir göz atın diyorum.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski