Herkese merhaba bugün sizlere 25 Mart'da sevgili blogger arkadaşım Tarçın Events'in sahibi ve güzel işletmecisi Fatma'nın biz anne çocuk bloggerları için düzenlemiş olduğu etkinlikten bahsetmek istiyorum.Ben etkinliğe araçsız gittiğim için oğlumu maalesef götüremedim kızım ile katıldım.

Etkinlik mekanı 1'er hafta ara ile blogger arkadaşlarımızın blog durumlarına göre davetlerde ev sahipliği yapan wishmore otelde gerçekleşti.Ben Anadolu yakasında oturmama rağmen rahatlıkla metro ile uşabildim.Konum olarak Bayrampaşa'da bulunan wishmore otel  2016 Haziran ayında faaliyete geçmiş Wishmore biz anne çocuklara harika bir brunch hazırlamıştı,afiyetle kahvaltımızı yaptıktan sonra sevgili Fatma anne çocuk etkinliği için görüş ve düşüncelerini bizlerle paylaştı.

Bu tür etkinlikler düzenlerken arka planda bir çok emek vardır aslında ve bu asla küçümsenemez,her detayı ince ince düşünmek sunumlar,sponsorlar,davetliler,ulaşım,mekan gibi bir çok şeyi yapılandırabilmek ve bu süreci takip edebilmek ve sonrasında geri dönüşleri sponsor markalara aktarabilmek kolay işler değil takdir edersiniz ki...

Kahvaltı ve Fatma'nın sunumundan sonra etkinlik için özel hazırlanan konsept çekimleri Seherkunduroglu tarafından yapılırken,bizler sohbet ederken çocukların palyaço ablaları ile oynamaları biz anneler için rahatlatıcı olmuştu.Etkinlikte bir birinden değerli sponsorlarımız vardı,bunları paylaşacak olursak,

Mekan etkinlik konseptine uygun mavi ve pembe renkler ile Letsgopartee organizasyon tarafından itina ile hazırlanmıştı...





Masada bulunan lezzetli ve görsel show sunan kek demetlerine ve ayrıca bize hazırlanan hediyeler için Nefis Demet e ... 


Anne çocuk konseptine uygun rengarenk lezzetli kurabiyeleri hazırlayan Seçil Ezel'in ellerinden çıkıp bizlere ulaştı,teşekkür ederiz.


Masa süslemesinde yer alan ve sonra evdeki mum koleksiyonuma eklenen konsept renklerindeki çiçek mumlar için Mumyak a çok teşekkür ederim..



Gün boyu biz anneler rahatı çocukların oyunları,aktiviteleri ve yüz boyamalarına kadar ilgilenen ablaları Palyacodunyasindasiniz tarafından sağlandı ve çocuklar ablaları ile çok keyifli zaman geçirdiler.



Kızıma harika bir barbie hediyesi Matel Oyuncak tarafından gönderilmişti,severek evde oynuyor...




Yine benim kızım ve oğlum için özel tasarım şapkaları Happybabies1 tarafından el emeği ile yapılmış ama benim çocuklara olmadığı için bende doğum yapacak birine hediye etmek için kaldırdım,teşekkür ederim.


Kişisel bakım ürünlerimiz için  Bioderma'ya,çocuk kitlerimiz için ise  Biobaby'e teşekkür ederim.




Özel tasarım mutfak önlüklerini hep sevmişimdir bir yenisi de Birgul_design tarafından yapılmış çok beğendim ellerinize sağlık.


İlk kez 2014 yılında düzenlemiş olduğum bir etkinlikte tanışmıştık Burnfree ile,mutlaka acil yanma veya yanık durumları ile ilgili bir setin evde bulundurulmasını şiddetle tavsiye ediyorum.





Tupperware ürünlerini kullanmayan yoktur sanırım,her evde sağlıklı ürünleri mutlaka bulunmalı nereden temin ederim derseniz eğer Tupperwareefe'nin tatlı sahibesi sizlere yardımcı olacaktır.

Son olarak orijinal lisanslı oyuncakları sitesinde bulabileceğiniz,gönül rahatlığı ile alışveriş yapabileceğiniz online oyuncak alışveriş sitesi Karakterdukkani!na mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim,ben çocuklarım için oyun çadırı seçtim,neden seçtim diye sorarsanız ayrı bir postta yer vereceğim...


Yine özel bir günü harika anılar ile tamamladık,emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum ve aşağıdaki video da günün özetini izleyebilirsiniz sosyal medya paylaşımlarımızı #tarcineventsannecocuk taginden takip edebilirsiniz.


Sevgilerimle....

4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Cok cok hoş bır etkınlık olmus

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir etkinlik olmuş.Güle güle kullan hediyelerini ,sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir etkinlik olmuş güzel günlerde kullanın canım sende kuzularında :)

    YanıtlaSil
  4. Harika etkinlik olmuş :9
    Bu arada takipteyim. ÇEKİLİŞİME ve bloguma beklerim.

    makyajbox.blogspot.com ve berilcimcime.blogspot.com

    Desteğin için teşekkürler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski