Merhabalar herkese yoğun bir Nisan ay'ını daha geride bıraktık ve 22 Nisan'da sevgili blogger arkadaşım Şafağın Dünyası blogunun yazarı Şafak'cığımla Ataşehir Muzipo Kids'de beraber düzenlediğimiz harika bir ##23nisanbloggerannecocuksenligi etkinliğinden bahsetmek istiyorum sizlere.

Aslında hiç aklımızda yokken bir kaç ay öncesinde yine Şafak'cımın düzenlediği ''Vazgeçilmez Markalarla Sevgililer Günü'' etkinliğine gittiğimde yapsak mı diye düşünürken Mart ayı içerisinde kendimizi etkinliği düzenlemek için mekan ararken bulduk :) Etkinliği düzenlerken Şafak'cım ile özel kararlar aldık fazla sponsor olmaması ve hediyelerin öncelikle çocuklara özel olması için ve bizleri kırmayan bir çok firma dönüş yaptı bizde kararlarımız neticesinde seçimlerimizi yaptık.Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Dilerseniz etkinlik günü neler yapmışız onları aktarayım sizlere...
Mekan olarak çocukların rahat hareket edebilecekleri,bol bol oyun oynayabilecekleri enerjilerini atabilecekleri bir yer olmasına özen gösterdik ve bu seçimlerimize en uygun mekan tabi ki çocuk dostu Muzipo Kids Ataşehir oldu.


Yeni açılan Muzipo Kids Ataşehir,çocukların dört duvar arasında sıkışıp hareketsiz kalmaması için oyun ve hareket merkezi diyebiliriz.

Muzipo Kids Ataşehir'in işletmecisi çocuk dilinden ve bedeninden çok iyi anlayan,anlayışlı,sabırlı,güler yüzlü sevgili Suna Hanım bize gün boyu destek oldu. Bir bay bir bayan oyun arkadaşları ve mekana gelen misafirlerin ikramları ve özel istekleri için yardımcı ablaları ile tam bir ekip çalışması yapıyorlar.Muzipo Kids Ataşehir'de 2 adet oyun salonu ve 1 adet bekleme salonu mevcut,sadece oyun odaklı değil özel günlerde,doğum günlerinde veya diğer tercihlerinizde mutlaka bir fikir alınmalı diyorum.

Etkinliğimiz tüm blogger anne ve çocuklarımızın gelmesiyle başladı.

##23nisanbloggerannecocuksenligine  özel bir şey daha yapmıştık Şafak ile :) Davete katılan annelerimizden yapabilenlerden 1 çeşit atıştırmalık rica ettik :) Maksat hepimiz başka lezzetler tadabilelim ve değişik bir ambiyans olsun.Herkesin eline kesesine sağlık.
Öncelikle anneler olarak ilk görevimiz onları doyurmak oldu yiyeceklerin yanında içecekleri de degerli firmamız Dimes tarafından sağlandı ,onlar doyunca zaten bol bol oyun oynarken bizde sohbet ettik.


Çocuk ve güneşi görürsek aklımıza ilk gelen şey tabi ki dondurma olur dedik ne de olsa bu gün onların günüydü değil mi,günün sonunda değerli firmamız Panda tarafından gönderilen dondurmalar ile çocuklar çoşkuyu zirveye taşıdı.




Bilirsiniz ki bloggerlar artık yarı basın mensubu sayılıyorlar :) Bu tür etkinliklerde elimizden telefonlar düşmüyor paylaşımlar anlık bildirimler derken bazen paylaşım yapmaktan resim çekemediğimiz oluyor ama bize bu konuda işinde uzman Ayşe Yılmaz eşlik etti ve bu sayfada gördüğünüz fotograflar onun karesinden geldi, çok teşekkür ederiz.













Etkinliğimizde olmazsa olmaz sağlıklı atıştırmalıklarımız  Nefis Demet ile günümüzü tatlı bitirdik.
Anneler ve çocuklar olarak bu günü de anlamlı hale getirmeye çalıştık,umarım bir gün bir çocuğun anısında kalabiliriz diyerek yazımı burada bitiriyorum.Etkinliğimize katılan tüm anne çocuk bloggerlarımıza ve hediyeleri ile bizleri yalnız bırakmayan tüm sponsor firmalarımıza teşekkür ederim.Başka bir yazıda sponsorlarımıza yer veriyor olacağım.
Ekip arkadaşım Şafak'a da emekleri için sonsuz teşekkür ederim.
Etkinlik ile ilgili paylaşımlarımızı #23nisanbloggerannecocuksenligi hastaginden sosyal medyada takip edebilirsiniz.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. İyi ki de yapmışsınız...İyi ki de beni de davet etmişsiniz..Emeklerinize sağlık...Benim için ilk etkinliğim olmasından dolayı özeldi.Ve yine sayende oldu :)

    YanıtlaSil
  2. İyi ki yapmisiz ben çok keyif aldım canım. Benden de sana kocaman teşekkürler
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski