Merhabalar hepinize,yoğunluğum nedeniyle blogumu bu aralar ihmal etmiş gibi olsam da ben hep buralardayım :)
Bugün sizlere batman ve frozen elsa temalı çocuklar için ister dışarıda ister evde rahatlıkla giyebilecekleri pijama takımlarından bahsedeceğim.Havaların bir türlü ısınmadığından dolayı ne yazık ki henüz giymedik ama artık yavaş yavaş ısınmaya başlıyor sanırım ve çocukların üstlerinde çok yakında görebileceksiniz.
Çocuklar özellikle kendilerine yakın buldukları karakterlerin tüm oyuncak olsun,giysi olsun istiyorlar ve biz annelerde onları kıramıyoruz.


Yakın zamanda ben yine bir alışverişime yukarıda görmüş olduğunuz pijama takımlarını ekledim ve çocuklar çok beğendi.Alışverişimi sürekli aynı online e ticaret sitelerinden yaptığım için kalitesini biliyor ve gözüm kapalı güveniyorum.Sizlerde benim gibi aldığınız veya alacağınız ürünün kalitesi,içeriği,orijinal oluşunu sorgulayan annelerdenseniz mutlaka Karakter Dükkanı'na bir göz atmalısınız derim.
Bu yaz okulların tatil olması ile birlikte karne hediyesi ve ihtiyaç listenize göre bir çok seçeneği bulabilirsiniz.O zaman ne diyoruz ''Çocuklar mutlu,anneler mutlu''.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ayyy bu Elsa,Anna kız çocuklu evin olmazsa olmazı :)

    YanıtlaSil
  2. En iyi parfümler ve güvenli alışveriş için göz atabilirsiniz: En marka ve hoş parfümler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski