Gerçek meyveli Golf Yogo yoğurtlu dondurma “Yılın Seçilmiş Ürünü”
  
Golf Yogo Yoğurtlu Dondurma,Tüketici İnovasyon Ödülü Aldı


Türkiye’nin ilk ve tek yoğurtlu dondurması Golf Yogo, yenilikçi ürün ödülünü aldı. Nielsen’in 18-55 yaş aralığında 4.109 kişinin katılımıyla oluşan tüketici jürisinin Mart 2017 tarihinde yaptığı yenilikçi ürünler anketi sonucunda dondurma kategorisinde Golf Yogo Şeftali “Yılın Seçilmiş Ürünü” oldu.

Dondurma severler istedi, Golf Yogo vişne ve bal-badem krokanlıyı yaptı.
Golf Yogo Şeftali 2016 yılında tüketicilerin beklentisi doğrultusunda raflarda yerini almıştır. Reklamlarında vurguladıkları “Golf Yogo Seni Anlar O” sloganında olduğu gibi tüketicileri dinleyen ve bu doğrultuda ürünler geliştiren Golf Dondurma, farklı yaş ve meslek gruplarından birçok kadının katılımıyla kadınlara yöneltilen “Yoğurtlu bir dondurma olsa neyi tercih ederdiniz?” sorusuna, en çok Vişne ve Bal-Badem Krokan yanıtını aldı. Tüketici araştırmaları sonucu kadın tüketicilerin beğenisi ve talebi üzerine 2017 yılında Yogo ailesine iki çeşit daha katıldı; Yogo Vişne ve Yogo Bal-Badem Krokan. 


Hafifliği yoğurttan lezzeti dondurmadan
Kadınların ihtiyaç anlarında tatlı yerine hafif bir atıştırmalık olarak tercih ettiği Golf Yogo, yaz öncesi formunu korumak ve sağlıklı beslenmek isteyen kadınların da tercihi oldu.  
Türkiye’nin ilk ve tek yoğurtlu dondurması Golf Yogo, içinde en az %30 gerçek yoğurt ve meyve parçaları bulunmaktadır. Golf Yogo Şeftali’nin içinde gerçek şeftali parçaları, Golf Yogo Vişne’nin içinde gerçek vişne parçaları, Golf Yogo Bal-Badem Krokan’ın içinde ise gerçek bal-badem krokan parçaları bulunuyor. Tüketimi çok keyifli Golf Yogo 100 ML, kaşığı ile birlikte pratik ambalajlarda sunuluyor. Üstelik, tüm Golf Yogo ürünleri 100 kaloriden daha az.



Golf Dondurma hakkında;
Golf Dondurma, 2003 yılında Bursa Fabrikası’nda 10 milyon litre kapasitesiyle üretime başladı. Günümüzde, Bursa ve Kahramanmaraş Fabrikaları olmak üzere toplam 113 milyon litre üretim kapasitesine sahip dev bir yerli üretici haline geldi.  
Tüm önemli kararlarının merkezine faaliyetlerinde odağına koyduğu tüketicilerine, 7’den 70’e herkesin severek yiyeceği keyifli, yeni ve yenilikçi ürünler sunmayı görev edindi. Golf, inovatif ürünlerinden gerçek yoğurt içeren yoğurtlu dondurma, gerçek meyvelerden üretilen sorbe, bol keçi sütlü Maraş Dondurma, gerçek Belçika Çikolatalı ürün çeşitlerini tüketicilerle buluşturuyor.
2015 yılında kurumsal görünümü, ürünleri, hizmetleri ve ambalajları yenilenen ödüllü Golf, Kahramanmaraş Fabrikası’nda geleneksel yöntemlere sadık kalarak, Maraş Dağları’nın eşsiz salebi ve taptaze keçi sütüyle ürettiği “Maraşım” ürünüyle Uluslararası Tat ve Kalite Enstitüsü tarafından “Üstün Lezzet Ödülü”ne de layık görülmüştür.

* Türkiye dondurma pazarında 100 ml ürünler arasında ilk ve tek yoğurtlu dondurma


 YILIN SEÇİLMİŞ ÜRÜNÜ hakkında;
“Yılın Seçilmiş Ürünü”, dünyanın en önemli inovasyon ödüllerinden biridir. 1987 yılında Fransa’da kurulmuştur. Program, 37 ülkede 3,5 milyar tüketiciyi içinde bulundukları pazardaki en iyi ürünlere yönlendirip, üreticileri de kalite ve inovasyon için ödüllendirir.
Diğer ödüllerden ayrıştıran en önemli özelliği; Nielsen’in yaptığı bağımsız tüketici araştırması ile, kazananların tüketicilerinin referansı ile seçilmesidir. ‘’Yılın seçilmiş Ürünü’’ tüketici oyları ile belirlenir.

Basın Bültenidir.


1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ooooo stoğu sağlam yapmışsın.3'ü de sevdiğim besinleri içeriyor...Afiyetle ye..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski