Herkese merhaba,bilindiği üzere artık günümüz şartlarında ana dilimiz hariç, ikinci bir dil bilmek hatta üçüncü dördüncü diye devam eden bir liste ile yabancı bir dil öğrenmek şart oldu.Bunun için sizlere ingilizce konuşmanın en kolay yolu olan wall street hakkında aşağıda bilgiler vermek istedim.

Kendimizi işimizin ve yaşamımızın gerektirdiği şekilde hazırlamamız gerekiyor ve bunların içerisinde Uluslararası olarak bilinen ilk dil İngilizce geliyor.Bu dili günlük hayatta daha kolay konuşabilmek için bir çok bireysel ve işimiz için kurumsal eğitimler alabiliyoruz.
Fiyat olarak çok yüksek olmamakla birlikte çok kısa bir sürede %90 üzerinde günlük ingilizce konuşması seviyelerine gelebiliyoruz.
Bende yıllar önce bir eğitim aldım,fakat işim gereği sürekli Türkçe konuştuğum için unutulmaya yüz tuttu diyebilirim,ama okula giden çocuklarım sayesinde tekrar unuttuklarımı hatırlayabiliyor ve onların eğitimine evde destek olabiliyorum.
Demek ki sadece iş ve eğitim için yabancı dil öğrenilmemeliymiş ve iyi ki o kursa gitmişim diyorum en azından kendi çocuklarıma faydam olabiliyor.

İngilizce eğitiminizi aldıktan sonra unutmamak için günlük olarak ingilizce hikayeler,gazeteler gibi yazılı olan her şeyden faydalanabilirsiniz. Şimdi sizlere bir çok ana şehirde dil eğitimi veren wall street ile tanıştırmak ve bu  dili öğrenmenize belki vesile olabilmek isterim.
Wall street bir çok şehirde ve şubeleri ile desteklediği kurumları ile ingilizce eğitiminize uygun fiyat ve kaliteli eğitimi ile istediğiniz gün ve saatlerde alabilirsiniz.
Maxiumum 5 kişilik özel eğitim sınıflarında uzman eğitimciler tarafından daha fazla bire bir eğitim alabiliyorlar,kapıdan girdiğiniz anda bildiğiniz tüm dilleri unutmalısınız çünkü girişiniz ile birlikte ingilizce konuşmalar ile ortama daha kolay adapte olup çevrenizi daha rahat izleme fırsatınız olur.
Son olarak aldığınız kurs sonunda sizlere bir ölçüm yapılarak ne kadar ingilizce öğrendiğinizin tespiti yapılır.
Sizlerde ister eğitim ister iş için yada kendinizi geliştirmek adına bu kursu almak isterseniz wall street'den  bilgi alabilirsiniz.

Goodbye lovers :)

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski