Herkese merhaba ve kocaman sevgiler,bugün sizlere 1 Temmuz'da İstanbul Akvaryum ve Crowne Plaza Florya'da #biricitleyazamerhaba blogger etkinliğinde buluşmuş ve günün detaylarını burada ki yazımda anlatmıştım.Bugün sizlere blog etkinliğinde onlarca markanın ürün sponsoru olduğundan ve bizlere özel hediyelerinden bahsetmek istiyorum.
Öncelikle istanbulakvaryum'un çocuklarım için bu güzel jestine bayıldı çocuklar,çerçevelerimiz hemen dolduruldu yeni resimlerimizle.

Bioblas yeni ürünlerinden olan sarımsaklı şampuanından göndermiş,sarımsak geçmiş yıllarda saçlarda özellikle saç kıran sorununda çok kullanılırdı belki bilenler vardır,teşekkür ederiz.
Omo markasının tüm ürünlerini severek kullanıyorum,unilever markasının tüm ürünlerini müşterilere tanıtmak için bir zamanlar stand hostesliği yapmış ve ürünleri hakkında özel eğitimler almıştım.

Maiakozmetik piyasaya yeni çıkan herkesin bir anda ilgisini çeken siyah maskesi ile bizlerleydi.Soyulabilen maskeleri beğeniyorum.

Schwarzkopf-professional ürünleri tüm kadınların beğenerek kullandığı,hemen hemen her kuaför salonlarında saç bakım ürünlerinin bulunduğu bir markadır,bizlere de şampuan ve saç bakım yağı göndermişler teşekkür ederim.
Dogadan markası bitkisel ve günlük tüketiim için ürettiği çayları ile biz tüketicilere her daim yenilikler sunan markalardan birisi,yeni ürününü de severek tüketiyorum.
Vissmate ürünlerini duymayan kalmamıştır sanırım,piyasaya girdiğinden beri bir çok ürünü kullandım ve özellikle hafta sonu temizliklerimin baş kahramanı çamaşır suyu ve arap sabunları her daim evimde bulunur.
Daha önce hiç bir ürününü kullanmadım ve ilk kez bu etkinlikte karşılaştığım markalardan Ubercosmetic ürünlerini merak etmedim değil,en kısa zamanda denenmeyi bekliyorlar,kolonya ve güneş koruma ürünü çoktan elimden alındı bile :)
Genç kızların sevgilisi,uygun fiyatlı kozmetik ürünleri ile tanıdığımız bünyesinde bir çok renkli kozmetik ürünü de bulunan Essence göz farları ve göz altları için camuflage ürünü ile bizlerleydi,teşekkür ederim.


Fransa Bretagne de özel tarım alanları ile 50 yılı aşkın süredir biz kadınların favori markalarından olan Yvesrocher şampuanları ile bizlerleydi,teşekkür ederim.
Daha önce silikon temizleyicilerini kullanmış olduğum Highgenic markasının yeni ürünlerini temizlik yaparken kullanılacaklar listeme eklemiş oldum,teşekkürler.

Droetker sağlıklı ve evde kolay uygulanabilen harika ürünleri ile bizlerleydi,daha önce hepsini denemiş ve beğenmiştik. Teşekkür ederim.

Yayla bakliyat bizlere bulgurun çok değişik şekilde hazırlanabilen ve sağlıklı yiyecekler arasında olduğunu bir kez daha gösterdi,hepsini ailecek çok beğendik,farklı tatlara her zaman açığız :)
Karakter dükkanı her zaman olduğu gibi çocuklarımızın özel seçimlerini yaptığı ürünler ile bizlerleydi bizimkiler bu defa zamanın değerini anlamak için saat tercih ettiler,daha sonra detaylı bir yazı ile paylaşacağım.

 Dimes yıllarıdır masalarımızın Milli içecekleri ile bizleri hiç unutmaz ve en yeni ürünleri olan Ada Gazoz ile bizlerleydi,şu sıcaklarda en çok aranan soğuk içecek şüphesiz,teşekkür ederim.

 Doldurulabilir parfüm sektörünün öncülerinden olan Bargello'nun bir çok parfümünü eşim kullanıyor ve beğeniyor,yeni ürünlerinden body splashin kokusunu beğendim tabi kızım el koydu:)Teşekkür ederiz.
Gurme212 ürünlerini ve soslarını ilk kez denedik ailecek,kırmızı chili biberler çerez gibi tüketildi :) Diğer soslarını da en kısa zamanda tüketecek bir şeyler bulmam lazım :) Teşekkür ederiz.

Huncalife Dilek Hanım network sistemi ile çalışan Hunca hakkında bilgiler verirken bizlere de markaya ait dolu dolu ürünler getirmişti,Huncalife ürünleri ilginizi çekiyorsa kendisine ulaşabilirsiniz.


Trend bende modanın trend ürünleri bir kaç tık ile evinize gelsin isterseniz mutlaka göz atmanız gereken sitelerden biri,etkinliğe özel herkesin bedenine göre giyim hediyeleri vardı,Teşekkür ederiz.
Kitap okumayı çok severim,kişisel gelişim,roman,hikaye tarzları beni benden alır tamda bu aşamada Minvalyayinlari harika bir kişisel gelişim kitabı ile bizlerleydi başladım kitaba ama henüz tamamını vakit bulup okuyamadım,harika bir kitap Güvencesizlikteki bilgelik.




Dermokil ürünlerinin kil maskelerini severek kullanıyorum,duş jeli banyoda yerini aldı bile,yeni ürünlerini ise en yakın zamanda denenmek üzere beni bekliyorlar.

Bir etkinliğin daha sonuna geldik öncelikle harika hediyelerini ve yeni ürünlerini bizlerle paylaşan tüm sponsor markalarımıza,günlerce bu etkinliğin en ayrıntılı detaylarına kadar emek veren Yasemin'e sonsuz teşekkürlerimi sunarken,sponsor firmalarımıza ait paylaşımlarımı #biricitleyazamerhaba taginden takip edebilir,aşağıdaki sosyal medya linklerinden de sayfalarına ulaşabilirsiniz.


instagram:
18- https://www.instagram.com/huncalife/ Ankara Bölge Temsilcisi Dilek Hanım https://www.instagram.com/izdusum.dilek26/ Huncalife ürünleri


Sevgilerimle.... Sosyalannem Fatma Doğan

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Gerçekten güzel sponsorlar,güzel hediyeler,kullanışlı ürünler...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski