Merhabalar hepinize,uzun bir süre blogumla iş yoğunluğum sebebi ile ilgilenemedim ama bu arada neler yaptım sizlerle paylaşmak istedim.
Geçtiğimiz günlerde biz kadınların bitmez ihtiyaçları sebebi ile bazı eksik ürünlerim için internet üzerinden fiyat karşılaştırmaları yaparken giyivercom'a rastladım.Siteyi biraz inceledikten sonra gözüme çarpanları favori listeme aldım ve siparişimi verdim.
Bu yıl kalın tabanlı botlar,el işlemesi ayakkabı ve spor giyimler,uzun etnik desenli  hırkalar moda :) Bende genelde huyum gereği değişik tasarımları severim ve siteye girişimde ilk gözüme çarpan bir spor ayakkabıyı aldım.




Sonrasında yine salaş ve rahat olmalı benim giydiklerim diyerek kolları fermuarlı bir kazak seçtim.




En son olarak ise ayakkabı düşkünlüğüme yenik düşerek kalın tabanlı bir bot seçerek alışverişimi tamamladım.


Aldıklarımı gelir gelmez açıp önce spor ayakkabılarımı giymeye başladım ki giydiğim günden beri ayaklarım çok rahat etti diyebilirim.Kalın tabanlı olmasına rağmen ayaklarımı yormadığı gibi sonbahar ve kış aylarında da tercih edilebilir diye düşünüyorum.
Alışverişimi havale seçeneği ile yaptım ve 48 saat içinde siparişlerim elimdeydi,bu kadar hızlı ve güzel ürünleri sezon indiriminde Giyiver.com adresine tıklayarak inceleyebilir,indirimli alışveriş yapabilirsiniz.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski