Işık’lı tiyatrocular Lüküs Hayat’ı sahneliyor
Feyziye Mektepleri Vakfı Erenköy Işık Lisesi-Fen Lisesi Tiyatro ve Müzikal Topluluğu, Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, İstanbul Efendisi’nden sonra bu yıl da Ekrem Reşit Rey’in unutulmaz eseri ‘Lüküs Hayat’ı sahneliyor. Işık’lıların 4 gün oynayacağı oyundan elde edilecek gelir, Ağrı’lı öğrencilerin eğitimine harcanacak.

Şimdiye kadar sahneledikleri oyunlarla Lions Gençlik Tiyatroları Destek Ödülleri, Terakki Vakfı Gençlik Tiyatroları Festivali, Atatürkçü Düşünce Derneği Liselerarası Tiyatro Buluşması, Rotaryur Sevgi-Saygı-Hoşgörü Liselerarası Tiyatro Şenliği ve İstek Drama Festivali Liselerarası Tiyatro Festivali gibi önemli şenlik ve festivallerde 60’a yakın ödül alan Işık’lı tiyatrocular, bu kez Lüküs Hayat’ı sahneliyor.
Türk müzikaline damgasını vuran Ekrem Reşit Rey’in unutulmaz eseri, FMV Erenköy Işık Lisesi-Fen Lisesi Tiyatro ve Müzikal Topluluğu tarafından 22-24-25 ve 27 Mayıs 2015 tarihlerinde sahnelenecek.
25 Mayıs 2015 Pazartesi akşamı saat 20:00’de FMV Özel Işık Okulları Erenköy Kampüsü Osman Erbelger Oditoryumu’nda galası gerçekleşecek oyun, 24 Mayıs 2015 Pazar Günü Profilo Alışveriş Merkezi Büyük Salon’da tiyatroseverlerle buluşacak.
Işık’lı tiyatrocuların 4 gün boyunca sahneleyeceği muhteşem müzikalin bilet satışından elde edilecek gelir, Ağrı’lı öğrencilerin eğitimi için harcanacak. Bilet satışından elde edilen gelir ile Ağrı-Geçitveren Köyü İlköğretim Okulu’ndan misafir edilecek 12 öğrencinin İstanbul’daki yaz kampı masrafları karşılanacak.
Şimdiye kadar Yedi Kocalı Hürmüz, Hisseli Harikalar Kumpanyası, İstanbul Efendisi gibi eserleri sahneye koyan FMV Erenköy Işık Lisesi-Fen Lisesi Tiyatro ve Müzikal Topluluğu, FMV Işık Okulları’nın sanata verdiği önemi vurguluyor.

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Lüks hayat en sevdiğim Müzikallerinden di. Bunun gelirinin güzel yere kullanılması çok iyi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski