Merhabalar herkese,bugün sizlere mayıs ayından itibaren deneyimlediğim Tüm Cilt Tipleri İçin Yüksek Korumalı Krem SPF 50 kremle ilgili deneyimlerimi paylaşacağım.
Ürün nedir derseniz?
cosmed dd krem

İçeriğindeki UVA ve UVB’den koruyucu özelliğe sahip organik ve inorganik filtreler sayesinde, güneşin ve floresan gibi UV yayıcı etmenlerin zararlı etkisinden cildi güvenli ve etkin bir şekilde korurken, güneş ışınlarının yaşlandırıcı etkisine karşı hücre DNA’sının korunumuna ve cilt hücrelerinin güneş yanığından etkilenmesini önlemeye yardımcı olur. güneşin etkisi ile hassaslaşan, yıpranmış cilt dokusunun yenilenmesine ve UV ışınlarının neden olduğu serbest radikal oluşumunun potansiyel zararlarından cildin korunmasına yardımcı olur.
Nasıl Kullanyor Derseniz?
Özellikle güneş ışınlarının daha dik geldiği ve güneşe daha uzun süre maruz kalınan yaz aylarında, güneşe çıkmadan 30 dakika önce cilde eşit miktarda dağıtılarak, hafif masajla uygulanması ve gün içerisinde kullanımının tekrarlanması tavsiye edilir. Sabah cildin, cilt tipine uygun ürünlerle temizliğinin ardından cilde uygulanır. Ciltte beyaz kalıntı bırakmaz, makyaj altı bazı olarak kullanıma uygundur.
Cosmed spf50

Gelelim deneyimize,COSMED hepimizin bildiği üzere saç,cilt,vücut ve güneş ürünleriyle biz kadınların vazgeçilmezi,daha önce de bende var olan ürünlerinden TÜY AZALTICI KREM'i denedim ve memnun kaldığımı belirtmek isterim.
SPF 50 güneş koruma ve makyaj altı bazı olarak da kullanılan bu üründen genel anlamda memnun kaldım,güneşe çıkmadan mutlaka sürdüğüm ürünlerden çünkü,oğlumun doğumundan sonra her yıl güneşin yüzünü göstermesi ile tekrar yenileyen doğum lekelerim var ve bunların yinelenmemesi için doktor tavsiyesi ile güneş kremi kullanmam gerekiyor ki bu nedenle hem kapatıcılık hem güneş koruması hemde suya dayanıklılığı ile tercihim cosmed oldu.
Ürünün tek beğenmediğim yönü ise cildimin parlaması,onun haricinde sizde benim gibi cildinizde sorunlarınız var ise bu ürünü kesinlikle öneriyorum.
Kesinlikle filtre uygulanmamıştır fotografta.

Ürün bildiğimiz BB krem yada fondoten kıvamında rahatça uygulama yapabiliyorsunuz.
Güzel günler dilerim :)

23 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Güzel bir ürün gerçekten iyi günlerde kullan cnm

    YanıtlaSil
  2. beyaz kalıntı bırakmaması güzel

    YanıtlaSil
  3. parlaması biraz kötüymüş ama cildi koruyucu bir ürün şart. Artık güneş dost olduğu kadar düşmün da malesef...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maalesef direk güneş ışında kalmaktansa parlamayı tercih ederim :)

      Sil
  4. henüz kullanamadım ben biraz yanıp öyle deneyeceğim..

    YanıtlaSil
  5. güzel bir ürüne benziyor güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  6. Bu ürünü ben de çok merak ediyorum. İlk fırsatta alacağım.

    YanıtlaSil
  7. güzel bir ürüne benziyor denemek lazım teşekkürler...

    YanıtlaSil
  8. Yüksek korumalı olması güzel. Güle güle kullanın...

    YanıtlaSil
  9. Baz olarak kullanılması gerçekten büyük bir avantaj..

    YanıtlaSil
  10. cosmed güvenilir bir marka, web sitesi çok zayıf yalnız

    YanıtlaSil
  11. Yüzde kalıntı bırakmaması hoş, bazıları tabaka gibi kalıyor... Sevgiler... Ben de seviyorum bu tarz ürünleri. Elimde başka bir markanın var. Bitince buna da şans vereceğim. Sevgiler... http://bizimmutfakdan.wordpress.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski