Cilt sorunlarına müdahalede bildiklerinizi unutturacak ödüllü sprey

COSMED ve Mihri markalarının yaratıcısı Deren Kimya, İstanbul Kimyevi Maddeler ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İKMİB) tarafından düzenlenen etkinlikte yara, yanık ve haşere ısırmaları için geliştirilen Acil Durum Spreyi projesi ile ödüle layık görüldü.



Ülke ihracatına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl 5.si düzenlenen Kimyevi Maddeler ve Mamulleri Ar-Ge Proje Pazarı Etkinliği’nde, Deren Kimya, geliştirdiği Acil Durum Spreyi ile 140 proje arasında finale kalarak 2’inci oldu.

Yara, yanık ve haşere ısırmaları, kızarıklık, güneş hassasiyeti ve kaşıntı gibi, kişilerin sosyal hayatlarını olumsuz etkileyecek cilt problemlerine müdahale edebilmek için geliştirilen Acil Durum Spreyi, epilasyon ve tıraş sonrası tahriş olan cilt üzerinde de hızlıca etki gösteriyor. Bitkisel bazlı bu spreyin, geniş kullanım alanı sayesinde yakın gelecekte her eve girmesi amaçlanıyor.

Dünya pazarında öne çıkması hedeflenen ürünleri ile Deren Kimya, yoğun Ar-Ge çalışmaları ile verimli ve etkin üretim yöntemleri geliştiriyor; Türkiye’ye katma değer sağlayacak ve ihracatta öne çıkacak kaliteli kozmetik ürünleri yaratıyor. Daha sağlıklı bir cilde sahip olmak isteyenlerin beklentilerini karşılamak üzere, yeni formüller üretmeye devam eden Deren Kimya’nın ödüllü reçetesi çok yakında tüketiciyle buluşacak.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski