Merhabalar,haftanın yağmurlu son gününde sizlere Kliksa ilk alışveriş detaylarımı yazıyorum,keyifli okumalar :)
Geçtiğimiz günlerde uzun zamandır çocuklarımın oyuncaklarını yenilmediğimi fark ettim,oğlum İnternet üzerinden videolar izliyordu yaşına göre bir kaç tane videoyu sürekli açmamızı istiyordu.
Bunlardan biri garaja giren arabalar,nasıl park edileceği,o standın üzerine arabaların çıkışını gösteriyordu bende hemen oğlum için araştırmalar yaptım,istediği gibi bir seti Kliksa'dan bulup BURADAN sipariş verdim.



Tabi bizim evde 2 çocuk olunca ayrım yapmamak adına her şeyi 2 adet almak gibi bir durumumuz mevcut,kızım da mutfağa ve misafir ağırlamaya meraklı nede olsa kız çocuğu,biraz ona nasıl misafirperver bir Ülke olduğumuzu anlaması ve misafir nasıl ağırlanır'ı anlaması için DORA ŞEF MUTFAK SETİ'ni sipariş verdim.




Sanırım hızımı alamadım :)
Babamız müzisyen olduğu için çocukların tüm duyu organlarını ve kaslarını çalıştırmaya yardımcı olması için de WYNER PİLLİ MİKROFONLU ORG'u sipariş verdik.
Artık bizim evde kulaklar kapalı gezilme modundayız ikisi de orglarını alıp bir odadan diğerine birbirlerine şarkı söylüyorlar,hatta ve hatta babalarının iş yerine orglarını da alıp gitmeyi planlıyorlar :)



Oyuncakları ile düzgün,kırmadan dökmeden oynamaları konusunda biraz nasihatler verildi ama bakalım ne zamana kadar sürecek.

Gelelim sipariş detaylarımıza siparişi verdikten 3 gün sonra (benim siparişim hafta sonuna denk gelmişti) elimizdeydi,mutfak setimizde hafif bir sorun olmuştu müşteri temsilcisine iletildi ve yeni ürün ile bire bir değişimi sağlandı üstelik sorunlu ürünümü kargo firması ile uğraşmadan evimden kargo kendisi aldı.
Yani ilk alışverişimiz olarak gayet başarılı bir site olduğunu söyleyebilirim,ilgileri ve müşteriye olan saygılarından dolayı da ayrıca teşekkürlerimizi iletelim.


2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Kulak kapalı dolaşma dönemi bizdede başladı :) bende klasik bir gitar aldım mi mi mi diye evin içinde dolaşan bir kuzu var :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel oyuncaklar seçmişsiniz.Mutlulukla kullansın kuzular ...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski