Merhabalar,bugün sizlere geçtiğimiz günlerde ilk kez alışveriş yaptığım bymoshe'den bahsetmek istiyorum.Bilindiği üzere biz kadınların giyime fazlasıyla ilgisi vardır ki benimde öyle :)
Hafta içi çalışan bir kadın olarak bir çok kıyafet değişimi yapmam gerekebiliyor,kimi gün spor,kimi gün klasik,kimi günler ise abiye yada takım elbise giyiniyor oluyorum bu tamamen ertesi gün ki planlarıma bağlı eğer firma ziyaretlerinde bulunacaksam ona göre kombinliyorum,ofiste olduğum zamanlar daha çok klasik ve spor giyimi kullanıyorum.
bymoshe giyim

Bymoshe'den geçtiğimiz günlerde evdeki giysilerime ek olarak bir adet mevsimsel bymoshe kemerli pantolon, bir adet bymoshe yaka detay mor gömlek ve bir adet de tamamlayıcı her kombine uyum sağlayabilecek renkleri içeren bayan kol saati aldım.Ürünler sorunsuzca tamda bedenime uygun olarak geldi.

bymoshe
bymoshe pantolon

İnternet üzerinden giyim siparişi verirken hep tereddüt yaşardım,acaba kalıpları nasıl,dar veya bol mu? Yıkayınca çeker yada esneme yapar  mı? Rengini kaybeder mi? gibi gibi bir çok sorular kafamda canlanır daha önce yaşadığım başka bir firmadan kaynaklı sanırım :(
Bymoshe giyim firması İstanbul Avrupa yakasında Cevizlibağ semtinde bulunmakta ve toptan satışları da olan bir firma,Giyim toptancılarının gözdesi olan çeşit ve ürünleriyle bir çok mağazada ve Yurt dışına da  ürünleri satılmakta ve hiç tereddüt etmeden internet mağazasından da sipariş verilebilmekte. Siparişi verdiğiniz günden itibaren iş günü içerisinde sorunsuzca siparişinizi teslim alabildiğiniz gibi iade ve iptal ve değişim hakkınız da bulunmakta.
Şimdi sizleri seçtiğim ürünler ile baş başa bırakıyorum.
http://www.bymoshe.com/ buradan sizler kendiniz için ürün tercih edebilir ve sipariş verebilirsiniz.
by moshe saat



Son olarak renklerin hayatımıza olumlu olumsuz etkileri vardır mesela;
Mor, zenginliği, asalet, lüks ve ihtişamı çağrıştıran bir renktir. Özellikle açık tonları rahatlatıcıdır. Hayal gücünü arttırarak şevk ve ilham verir. Konsantrasyonu arttırır.
Sizler ne tarz kıyafetler alırsınız?
Alırken renklerine,renklerin de etkilerine dikkat edermisiniz?

5 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Gömleğin rengi çok güzelmiş canım guzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel ürünler iyi günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  3. Özellikle pantolondaki kemer detayi çok hos. Güle güle giyin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o detay pantolonu daha şık gösteriyor ama birazcık kilo vermem lazım :)

      Sil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski