Merhaba hepinize kucak dolusu sevgiler,bugün yine sizlere çocuklarımızın eğitimi,sosyal ve kültürel becerilerinden ''El Becerisi''ne nasıl katkı sağlayabilirsiniz yardımcı olmaya fikir vermeye çalışacağım.

Frozen Işıltılı Kolye Setleri



Ben 2000'li yılların başlarında çalışma hayatım ve çocuklar yokken can sıkıntısı ile takı tasarımına başlamıştım.O kadar çok emek verdim ki 1 yıl sonra şuan hepinizin de bildiği bir mağazanın yastıklarına tasarımlar yapmıştım tabi aradan zaman geçti ben çocuklar olduktan sonra bir kenara bıraktığım boncuklarım ve tasarladığım kolyelerimi zaman zaman kızıma gösteriyorum boncuk setimi veriyorum ona kendine göre kolyeler küpeler hazırlıyor.Hal böyle olunca tabi ufak yaşlarda boncuklar daha sıkabiliyor çocukları ve onların yaşına göre evde yapabileceği hemde çizgi film karakterleri ilgilerini çektiği için benim favori alışveriş sitelerimden biri olan KarakterDükkanı imdadımıza yetişiyor.Kızım ve oğlumla beraber seçimlerimizi yapıp evde onlara özel aktiviteler hazırlamaya çalışıyorum,dün akşam da biz kızımla Frozen'in ışıltılı kolyelerinden yaptık.



Ben sadece simleri sabitleme konusunda yardımcı oldum geriye kalan her şeyi kendi yaptı,yaparken eğlendi beceremedi sinirlendi yeniden denedi sınadı ve emek verdi en önemlisi ve sonunda 1,5 saatte kendine bir kolye yaptı gidip saçlarını Elsa gibi ördü ''Anne ben hazırım''resmimi çeker misin? dedi ve işte aşağıda gördüğünüz üzere çok şık bir kolye yaptı.Setten 2 kolyelik malzeme çıkıyor benim evde fazla zincirim kalmadığı için onu da yakın bir zamanda birleştireceğiz.Evde kız çocukları ile yapılabilecek en güzel aktivitelerden birisi takı tasarlamak bence,çünkü onların rengarenk dünyasını keşfediyorsunuz.
Frozen ışıltılı kolye seti

Sizce nasıl olmuş?

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Ebrar kuzunun ellerine saglik çok güzel olmuş bende çok seviyorum bu tarz eğitici aktiviteleri hem eğlenip hem el becerilerini geliştiriyorlar ne guzel 😊

    YanıtlaSil
  2. çok güzel olmuş :) şirin prensese de çok yakışmış. sevgiler....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski