Dijital öğrenme portalı geçmiş dönemlerde sadece öğretmen ve okul yöneticileri için olurdu. Ders içerikleri, müfredat programı ve eğitim yılı gibi dokümanlar bu platformlardan kaynak alınır ve hazırlanırdı. Şimdilerde öğrenciler için de bu tarz platformlar oluşmaya başladı. En kaliteli örneklerinden biri olan  https://www.okulistik.com/ içerdiği eşsiz bilgi kaynağıyla öğrenciler için adeta çölde vaha sunuyor. 
İçinden çıkılamayan matematik problemleri, bir türlü anlaşılamayan dil bilgisi kuralları, sürekli karıştırılan tarihsel süreç ve daha birçok ders içeriği Okulistik ile çözüme kavuşuyor. Okulistik tam anlamıyla; öğrencilere derslerine yardımcı olacak ek kaynaklar, öğretici ders videoları, pekiştirici testler ve animasyonlu kolay öğrenme yöntemlerinin yer aldığı, her öğrencinin kişiye özel şifresiyle giriş yapabildiği çevrimiçi bir eğitim sitesidir. Okulistik’in avantajı, sadece öğrenciye hizmet etmiyor oluşu. Sistemden öğrenciler kadar anne – babalar, öğretmenler, okul yöneticileri gibi kişiler de faydalanabiliyor. Kişiye özel üyelik sistemi olması öğrencinin her defasında ne kadar çalıştığını hangi derslere çalıştığını görmesini sağlıyor. Böylelikle öğrenciler ve veliler ders çalışma programını daha sistemli hale getirebiliyor. Cep telefonu, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik aygıtlardan sisteme ulaşılabiliyor olması ise zaman ve mekân kavramını ortadan kaldırarak her daim eğitim alma şansı sunuyor. 
Dijital öğrenmenin çocuklar üzerindeki öğretici etkisinden yola çıkan Okulistik, sistemini çocukların ilgisine yönelik basitlikte ve pratiklikte hazırlamıştır. Öğrenci sisteme giriş yaptığı vakit sıkıcı görseller, uzun metinler, karmaşık problemler ile karşılaşmıyor aksine renkli, pratik ve eğlenceli bir sayfayla karşılaşıyor. Çocukların ilgisini cezbeden tasarımı ders materyalleri ile birleşince ortaya ders çalışması kolay teşvik edici bir sistem çıkıyor. Çocukların yaşlarına uygun ders programları okul eğitimini destekliyor çocuklar, derslere ve sınavlara daha hazırlıklı bir şekilde gidiyor. Okula hazırlıklı giden öğrenci derslere katılım sağlayarak motive oluyor ve özgüven kazanıyor. Komplike bir eğitim portalı olan Okulistik çocuklara rehberlik hizmeti sunuyor bu yönüyle. 
Teog, okul sınavları, dönem ödevleri, proje araştırmaları, boş zamanlarını değerlendirme, yabancı dil kaynağı gibi birçok imkân için çok cüzi tutarlar ile Okulistik sistemine üye olabilirsiniz. Okulistik, parlak bir gelecek için çocuklara kaliteli ve donanımlı bir eğitim sunuyor. 

1 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Okulistikle ilk defa oğlum Koleje başlayInca tanışmıştım. Çok begenmistim . Kolejde topluca üye yapılıp takip ediliyor. Keşke bütün devlet okulları da yapsa diye düşünmüştüm. İnşallah olur.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski