Yılın son Salı gününden herkese merhaba :) Bugün sizlere geçtiğimiz hafta sonu katıldığım ve her yıl düzenli şekilde Aralık ay'ı içerisinde değerli blogger arkadaşım Yasemin Kokulu Hayat blogunun sahibi Yasemin'in davetindeydim.


Biz yeni yıl hediyeleşme etkinliğini her yıl farklı mekanlarda gerçekleştiriyoruz,hem farklı mekanlar tanıyoruz hemde daha da sosyalleşiyoruz.(Nam'ımdan belli ) :) Bu yıl Yasemin'in etkinlik için tercihi Gönül Kahvesi Kale Center Şubesinde buluştuk.

Hafta sonu olması ve o gün şansımıza içimizi ısıtan güneş sayesinde mekan doldu doldu boşaldı ve bizde bizlere ayırılan masalarımızda günün keyfini çıkardık.Mekan sahibi Barış Bey ve ekibi gerçekten muhteşemler o yoğunlukta bizleri hiç ihmal etmediler hatta özel ilgilerinden dolayı sonsuz teşekkür ediyorum.Eğer yolunuz düşerse mutlaka bir Türk Kahvesi içmelisiniz önerimdir.Görünüşte butik bir cafe görünümünde olsa da menüleri oldukça zengin ve taze.Tatlıdan tuzluya seçim yapabileceğiniz bir mönü bulunuyor.




Gün içerisinde neler yaptık birazda onlardan bahsetmek istiyorum.
Bizlere bir süpriz oldu aslında Çağatay Dikmen'i görmek,Minval Yayınları tarafından basılan ilk kitabı ''Beklerken Seni'' bizlere özel imzaladı ve bizim özel sorularımızı da memnuniyetle yanıtladı.Minval yayınları bünyesinde yüzlerce yazar ve kitapları ile okuyucuların dikkatini çekmeyi her zaman başarıyor söylemeden geçmeyeyim :)


Yine aramızda yeni ürünlerini deneyimlememiz için bizlere gönderen firmalarımız vardı.

Vissmate ürünleri piyasaya çıktığından beri deneyimleyen ve BURADA da daha önce yazan biri olarak yeni çıkan ürünleri silikon temizleyici ve arap sabunu ürünü ile bizlerle beraberdi.Deneyimlerimi ayrı bir yazıda sizlere aktaracağım zaten :)


1955 yılından bu yana bitkisel ürünler üreten argesinden,dermotolojik testlerine kadar kendi bünyesinde yapan OTACI bitkisel şampuanları ve tester ürünleri ile bizlerle beraberdi.

Sağlıklı uzayan saçlar sloganı ile müşterilerini her zaman memnun eden RESTOREX dökülmelere karşı şampuanları ile bizlerle beraberdi.

Pratik ürünleri her zaman kullanmayı seviyorum malum çalışan anne olunca ee birde sosyal anneyim diyorsak vakit kıymetli zira,bu nedenle çocuklarımla evde vakit geçirirken onları ufak ufak mutfağa atabileceğim bir etkinlik aracı DROETKER kutlama pastası ile olacak :) Henüz yapamadık ama en kısa zamanda yapılacaklar listesinde çocuklar dört gözle bekliyor.

Yeni tanıdığım bir marka olan LROUGEİLKADIM anne ve bebek bakım ürünleri ile bizlele beraberdi. İntimategel ürünü bence her kadınının banyosunda hatta çantasında olmalı diye düşünüyorum.


O gün hediyeleşme sırası bize gelince benimle eşleşen safagindunyasi.com yazarı sevgili Şafak bana ve çocuklarıma çok cici şeyler getirmiş kesene bereket arkadaşım hep saklayacağımdan emin olabilirsin :)



Bu tür etkinliklerin en güzel yanı blog yazarları olarak bir araya gelebilmek,malumunuz sosyal medya üzerinden ne kadar görüşsek de yan yana can cana olmayınca olmuyor.Keyifle geçen bir kaç saat sonunda bizler günü mutlu sonlandırdık.Bu günde emeği geçen sevgili Yasemin'e ve bizlere yeni yıl hediyeleri için sponsor firmalarımıza sonsuz teşekkürler.




4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çok güzel birgundu yeniden görüşmek güzeldi tatlım 😚

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikle son paragrafa katılıyorum.. Yüz yüze olmak ayrı bir keyif...

    YanıtlaSil
  3. Birlikte olmak ve eslesmek çok keyifliydi :)
    Tekrar bir arada olmak üzere
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Görüşmeyeli uzun zaman oldu.Özledim sizi ♥

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski