Merhabalar,bildiğiniz üzere 3 Mart 2018 Tarihinde Maltepe Dream Hill Hotel'de Bir Kadın Bin Hayat blogger etkinliği düzenlemiştim ve bu etkinliğe bir birinden değerli markalar da ürün sponsorumuz olmuştu,bu yazımda #birkadinbinhayat etkinliğimize destek olan firmalardan bahsecedeğim sizelere.

Öncelikle ilk kez tanışacağınız firmalardan bahsederek başlayayım dilerseniz.
Agarta Doğal kozmetik ürünler üreten ve bitkisel içerikleri ile tüketiclerine güven veren Ankara merkezli bir firma,ürün yelpazesi tüm aileye hitap edebilecek genişlikte,ben ürünlerini severek kullanmaya başladım çok yakında sizlere de deneyimlerimi anlatacağım.Etkinliğimiz esnasında bizleri hem firma hemde ürünler hakkında bilgiler veren sevgili blogger arkadaşım Emine(kakulenin bebekleri)'ne teşekkür ediyoruz.



13 haziran 1731'de ZWILLING J.A. HENCKELS tarafından kurulan ve bıçak imalatçısı Solingen'li Peter Henckels güçlerini birleştirerek markanın oluşumuna yön vermişlerdir.Günümüzde, ZWILLING J.A. HENCKELS ürünleri tüm dünyada, ulaşılabilen üst düzey kalite ve fonksiyonellik için bir sembol olarak bilinirler ve 2014 yılında artık Türkiye'de de yerlerini almaya başlarlar,mutfak ürünlerinden güzellik ürünlerine kadar geniş bir yelpazeye sahip olup mutfak ürünleri ünlü mutfak atölyelerinde kullanılıyor ve kaliteleri ile göz dolduruyorlar,bizlerde bir kadın bin hayat etkinliğimizde zwilling çelik koku giderici sabunu deneyimleme şansını yakaladık,bu sabunun özelliği ise;çelik olması ve mutfaklarımızda yaptığımız yemekler sonrasında ellerimizde kalan her türlü kötü kokuları gidermeye yarıyor,sabunla elinizi suyun altında yıkadığınızda ellerinizdeki tüm istenmeyen kötü kokular yok oluyor ve çelik olduğundan dolayı bitecek bir sabun değil.



Pronevo'da ilk kez tanıştığımız bir firma ürünleri  ise probiyotikli hava ve yüzey temizleyicilerdir,,pronevo probiyotikli ürünler kullanmaya başladığınız andan itibaren sizlere daha temiz bir hava ve alerjenlerden korunmanızı sağlıyor,daha detaylı bilgiyi yakın zamanda sizlerle paylaşacağım.




Hazır sağlıktan devam etmişken yeni tanıştığımız ürün ve markalardan olan Misoka özel tasarım diş fırçasından bahsedeyim,misoka diş fırçasını kullanırken ihtiyacınız olan tek şey bir bardak su,kullanımı ise fırçayı suya batırıp nemlendiriyoruz ve dişlerimizi fırçalıyoruz, bardakta kalan su ile de ağzımızı çalkalıyorsunuz ve işlem bitiyor,yakın zamanda sizlerle deneyim sonuçlarımı da ayrıca paylaşacağım.



Kozmetik firmalarına her gün yenileri ekleniyor biliyorsunuz,bu sektörde en önemli şey ise ürün kalitesi,fiyatı,içeriği ve müşteri memnuniyetidir.Nays collection ürünleri ile bizlerde yeni tanıştık,ıslak mendillerden tutun,parfümlere kadar bir çok seçeneği olan nays collection ürünlerini yavaş yavaş denemeye başladım ve size detayları yakında aktarıyor olacağım.

Revox at kuyruğu şampuanı diye tanıdığımız bir marka olup ürün segmentini baya genişletti ve kadın,erkek saç bakım ürünlerinin yanı sıra şimdi çocuklar için de ürünleri için hazırlanıyorlar,ben tüm ürünlerini beğenerek kullanıyorum.



Highgenic ev temizlik ürünlerini duymayan yoktur sanırım,bir çok ürününü kullandım ve memnun kaldım,bunun yanı sıra marka sürekli kendini geliştiriyor ve en yeni ürünlerinden highgenic sirkelim serisi ise gayet başarılı ürünlerden,silikonlu temizleyicisi ise hafta sonu temizliklerimde vazgeçilmezlerimden,yalnız bir uyarı yerleri silince ya iyice kurulayın yada bolca suya az miktarda dökün zira silikon içeriği ile kayma yapıyor zeminlerde ama toz aldıktan sonra ise günlerce tozu yaklaştırmıyor.


Saloon ürünlerini de yıllarca kullanmış biriyim,evde şu sıralar dönüşümlü olarak köpük sabun ve sıvı sabun arasında gidip gelsek de ben aldığım saloon köpük sabun ve saloon sıvı sabunlarını kullanıyorum,özellikle sabunlarda dikkat ettiğim şey su ile yıkandığında elde kalıntı bırakmamasıdır bu konuda saloon markasını çok beğeniyorum.


Qulling nedir diye sorsam sizlere? O zaman önce Qulling nedir onu yazayım,Rengarenk kağıtları kesiyor, incecik şeritler haline getirip özel kıvırma aleti yardımıyla sararak elde edeceğiniz çalışmayı aksesuar, süsleme, ve sair aklınıza gelebilecek tüm tasarımlara yerleştirebilirsiniz. Bizimde etkinliğimize renk katan kağıttan pembe mor broşlarımız ve kitap ayraçlarımız bir ömür saklanacaklar ve yad edilecekler arasında yer aldı.

Teknolojinin sürekli gelişmesiyle beraber çoluk çocuk,genç,yaşlı elimizden düşüremediğimiz akıllı telefonlar için kılıflar ve bir çok koruyucu kapaklar artık kişiye özel yapılabiliyor Mobil Dizayn tarafından hepimize özel kendi kişisel fotograflarımız ile baskıları yapılan telefon kaplarımızı hepimiz çok beğendik.




Bu günlük sizlere yeni tanışacağınız firmaları ve ürünleri hakkında bilgiler vermeye çalıştım, bu yazıyı çok fazla uzatmak istemediğim için diğer sponsor firmalarımızı ayrı bir yazımda sizlere tanıtacağım.

03-03-2018'de Dream Hill Hotel İstanbul da düzenlediğim #birkadinbinhayat blogger etkinliğimize ait paylaşımlarımızı sosyal medyada ve bloglarımızda #pembemor #sosyalannemetkinlik ve #birkadinbinhayat hastaglerinden takip edebilirsiniz.

Bu yazıma konuk olan tüm firmalarımıza sonsuz teşekkür ederim.

2 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. çok güzel sponsorlar güle güle kullan canım ürünlerini

    YanıtlaSil
  2. Canım öncelikle senin emeklerine,sonra değerli firmalarımıza teşekkür ediyorum.Ben de etkinliğin sayesinde hem yeni firmalar hem de yeni ürünler keşfetmiş oldum...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski