Yağmurlu bir İstanbul sabahından herkese merhabalar,geçtiğimiz günlerde ilk bölümünü Burada sizlere yazmış olduğumum #birkadinbinhayat blogger etkinliğime ürünleriyle destek olan sponsor firmalarımızın ikinci bölümünü bu yazımda sizlerle paylaşacağım.
Büyük beden kadın giyim,iç giyim,aksesuar ve tesettür bölümleriyle dikkatleri üzerine çeken Bi cadde hepimizin bedenine uygun kıyafetler gönderdiler,günün anlam ve önemi pembe ve mor olunca ağırlık bu renklere verildi tabi ki,benimde o gün giymiş olduğum pantolunumu buradan  seçmiştim.


Gün boyu konseptimize uygun taçlarımız yine bir kadının elinden yani Küçük Hanım Tasarım Evinden çıktı,sayfasına baktığınızda zaten gerçekten tasarıma dair bir çok şeyi görebileceksiniz.


Biz kadınların vazgeçilmezleri arasında yer alan cüzdanlar,bizim hem özgürlük simgemizdir hemde çantamızın içinden ayıramadığımız şeylerin başında gelir.İzmir merkezli Juliolowski de bu noktada bizlere rengarenk el yapımı cüzdanlarından gönderdi,hepimiz yeni cüzdanlarımıza geçiş yaptık,juliolowski cüzdanlarımız hem çok kullanışlı hemde bir çok bölmesi sayesinde karışıklık olmadan istediğimizi bulmamızı sağlıyor,yakında zaten detaylı anlatacağım sizlere.


Sevgi bam başka bir duygudur bilirsiniz,ister karşılıklı olsun ister karşılıksız ama benim deyimimle Dünya'yı sevgi kurtaracak,bu özel günde bizlere sevginin ve aşkın içeriğini o kadar güzel anlatmış ki Ateş Böceği Tasarım, insan gözünün önünden ayırmak istemiyor bu güzel kokulu taş tasarımını.

1966 yılında kart postallar ile sektöre giren Keskin Color ürün yelpazesi de çeşitli turistik yayınlar, poster, takvim, ajanda ve tebrik kartı gibi alternatiflerle genişletip,2016 yılında 15000m2 'lik yeni tesisinde sektördeki yerini korumakla kalmayıp daha da genişletmeye başladı ve bizlere söz uçar yazı kalır diyebileceğimiz ajandalar,lisanslı çocuk defterleri,masa üzeri takvimlerinden cömert bir paket hazırlamışlardı,tabi ki renk uyumuna da dikkatinizi çekerim,pembe mor :)

Bizim evde ben ve eşimin iş sektörü elektrik ve elektronik olunca bir çok marka ile parekende yada toptan şeklinde ürün alımlarımız oluyor ve benim Goldmaster ile tanışmam eşimin müşterilerine uydu cihazlarını goldmaster'dan alması ile başladı ve bir gün evdeki elektrikli süpürgem beni yarı yolda bırakınca bir alışveriş merkezinde gördüğüm goldmaster toz torbasız elektrikli süpürgeyi almamız ile devam etti :) Markanın ürünlerini 4000 satış noktasından birinde mutlaka görebilirsiniz ve eğer isterseniz Burayı Tıklayarak online sipariş verebilirsiniz. Bir kadın bin hayat etkinliği sayesinde goldmaster badem blender set ile de tanıştık size ürün ile ilgili bilgiyi burada yazmıştım,yeni deneyimlerimi de en yakın zamanda yeniden paylaşacağım.


Her kadın kanatsız bir melektir,değerini bilene. Kadının sembolü olmak ve onu anlatmak elbette ki zordur Dore Organizasyon o kadar güzel ve sade anlatmış ki biz kadınları ve özellikle altlarında isimlerimizin yazıyor olması da harika bir detay değil mi?

 Erfi Event'in bitkilerle donatılmış ve her sabunun farklı sorunlar için kullanıldığı mis kokulu el yapımı doğal sabunlarından bir nefes göndererek sonlandırayım.Kızı için 16 yıllık işini bırakan bir annenin elinden çıkan sabunlar ve daha bir çok el yapımı ürünler için mutlaka sayfaya göz atmalısınız.

Bizleri gün boyu özel ilgileri ve kusursuz hizmetleriyle mutlu eden Maltepe'nin en güzel ve en nezih otellerinden Dream Hill Deluxe Hotel bizleri güzel hatıraları baş ucu sürahileriyle uğurladılar.
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.

Bir etkinliğimin daha sonuna geldik aslında bu benim kişisel olarak düzenlediğim 2. blogger etkinliğim ve umarım sizlerde bizlerin paylaşımlarını okurken veya sosyal medya hesaplarımızda gördüğünüzde bizlerle aynı hisleri yaşarsınız.

Etkinliğime katkılarından dolayı tüm firmarımıza ve bireysel üretici kadınlarımıza ve beni kırmayıp davetime katılan blogger arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ederim.

Siz nasıl buldunuz #birkadinbinhayat etkinliğimizi ?



4 Yorumlar

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

  1. Çok güzel ve dolu dolu geçen bir etkinlik olmuş sanırım. Yazınızı okurken ben de katılmışım gibi hissettim. :)

    YanıtlaSil
  2. Vallaa bütün bloglarda hayranlıkla inceliyorum hediyeleri, keyifle güzel günlerde kullanın! (:

    YanıtlaSil
  3. Canım ben harikaaaa buldum etkinliği.Özenle,emekle yapmış olduğun organizasyon ve davetin için ben kendi adıma çokkk teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel bir etkinlik olmuş. İnşallah bir gün bende bu etkinliklere dahi olabilirim ;)
    Sosyal annem bloğumda cevaplamanızı istediğim bir mim var. Cevaplarsanız. Çok mutlu olurum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski