SpeedPro Max Hem Akıllı Hem Çok Pratik…


Hızlı ve kolay temizlik yapmayı sevenler Philips’in yeni süpürgesi SpeedPro Max’i çok sevecek.

PowerCyclone 8 teknolojisini SpeedPro Max’e entegre eden Philips, en iyi torbasız elektrikli süpürge teknolojisini kablosuz süpürgesi ile buluştururken hızlı ve pratik temizlikte çifte kolaylık sunuyor. Philips’in kullanıcıları için maksimum kolaylık sağlayan yeni kablosuz süpürgesi SpeedPro Max, 360 derece çekim gücü sayesinde tüm yönlerden çekiş sağlarken tek geçişte daha fazla tozu toplar.

360 derece çekim gücü ile hızlı hareket edebilen devrim niteliğindeki yeni SpeedPro Max, Powerblade dijital motoru ve üçlü filtreleme sistemi sayesinde güçlü toz çekişi için yüksek hava akışı sağlıyor. Alçak mobilyalar da dahil ulaşılması en zor köşelere bile erişim imkânı sunan kablosuz SpeedPro Max, sert zeminlerde ve halılarda da az zamanda çok iş başarmanın mutluluğunu yaşatıyor.

SpeedPro Max ile en hızlı kablosuz temizlik deneyimi sizi bekliyor...
En hızlı kablosuz temizlik deneyimi* ile kullanıcılarının vazgeçilmezi olmaya hazırlanan Philips SpeedPro Max, akıllı dijital ekranında hız ve pil kullanımı göstergesinin yanı sıra filtrenin temizlenme zamanı geldiğinde sizi haberdar ediyor.
SpeedPro Max'in LED başlığı sayesinde toz, kedi-köpek tüyü, saç ve kırıntıları kolayca fark edip süpürebilirsiniz. 25V Li-Ion pillerle tek bir şarjla eco modunda 65 dakika, normal modda 30 dakika ve turbo modda 21 dakika kullanım süresi sunarken, benzersiz toz haznesi tasarımı sayesinde boşaltma işlemi sırasında etrafa toz dağılmaz.





















*Uluslararası standart IEC60312-1’e göre Philips tarafından geliştirilen sert zeminde kaba kir temizlik testi, 2017’de Almanya’da >300€ altında satılan en iyi 10 kablosuz dikey süpürge ile karşılaştırılmıştır. Ocak 2018.

Yorum Gönder

Yorumunuz benim için önemli teşekkür ederim...

Daha yeni Daha eski